Δήλωση υποψηφιότητας του Απόστολου Πανταζή με τον συνδυασμό "Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Απόστολου Πανταζή με τον συνδυασμό "Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης"

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Όπως όλοι γνωρίζετε αισθάνομαι Περήφανος και Τυχερός που είμαι Βέρος Ξηρομερίτης από Βέρους Ξηρομερίτες γονείς και προγόνους, ο Πατέρας μου από τον Αστακό, η Μητέρα μου από τη Μαχαιρα ο Παππούς από τον Πρόδρομο και οι Γιαγιάδες από την Χρυσοβίτσα & τον Αετό.

Αναφέρω την καταγωγή μου θέλοντας να υπογραμμίσω τη σημασία αυτής διότι κακά τα ψέματα, ο κάθε άνθρωπος σε όποιο Σημείο του Κόσμου κι αν βρίσκεται αισθάνεται και πονάει πάντοτε περισσότερο για τον τόπο καταγωγής του, τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε, έζησε και συνεχίζει συνειδητά να χτίζει το Όραμα του.

Έμαθα στην ζωή μου να λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι , να κάνω αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι με απόλυτο σεβασμό. Η πολύμορφη και πλούσια εμπειρία αλλά και o τρόπος που έχω ζήσει μέχρι τώρα αντιμετωπίζοντας διάφορες συγκυρίες δεν μου επιτρέπει να ακολουθήσω κανένα πνεύμα ανανδρίας ,ούτε να κρύβομαι, για αυτό λοιπόν θα σας μιλήσω ανοιχτά.

Δεν βρέθηκα στο Ξηρόμερο από κάποιο νησί ή κάποιο άλλο μέρος για προσωπικό μου όφελος με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται και δεν έχω κανένα λόγο να σας μεταφέρω Πολιτικές Υποσχέσεις.

Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι πάντα παρών όπου αυτό μου ζητηθεί και όπου πιστέψω ότι μπορώ να συνεισφέρω για το Καλύτερο του Τόπου μας.

Δυστυχώς η σημερινή τοπική αρχή από το 1998 έως σήμερα όσες φορές έχει αναλάβει τον Δήμο το έργο της παραμένει ΜΗΔΕΝΙΚΟ με αποτέλεσμα ο Τόπος σήμερα να βρίσκεται στάσιμος χωρίς κανένα μοντέλο Ανάπτυξης, θα τολμούσα να έλεγα ότι βρίσκεται σε μία κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης.

Πολύ Σύντομα θα εκλεγεί μία Νέα Δημοτική Αρχή που θα μας δώσει σε μεγάλο βαθμό την ευχέρεια να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ αυτά που δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας.

Όλοι εμείς οι Ξηρομερίτες είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια να θέσουμε τους άξονες μιας μελλοντικής πορείας αρκεί να υπάρχει κοινή λογική, θέληση, προσπάθεια και αγώνας ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επιτάχυνση του έργου μας.

Επισήμως σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ με "Καπετάνιο" τον Ερωτόκριτο Γαλούνη.

Πόσο ακόμα θα επιτρέπουμε το άδικο να πνίγει το δίκιο? Είναι καιρός πλέον να γίνουν Έργα. Προανέφερα δεν ζητάμε να μας χαρίσουν τίποτα – ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. Παιδεία – Υγεία – Αθλητισμός – Πολιτισμός – Τουρισμός – Θέσεις εργασίας όλες τις Νέες τάσεις και κατευθύνσεις απέναντι στην πρόκληση των καιρών.

Δεν Σας κρύβω ότι δέχτηκα προτάσεις και πιέσεις να στηρίξω την παράταξη της τωρινής δημοτικής αρχής λέγοντάς μου δε ότι εάν δεν επιθυμώ την συμμετοχή μου σε αυτήν θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθώ καθόλου και να κρατήσω ουδέτερη στάση με διάφορα ανταλλάγματα από πλευράς τους. Μάταια όμως διότι εγώ δεν Πτοούμαι - το Ξηρόμερο ανήκει στους Ξηρομερίτες και θα παλέψουμε για καθαρό ουρανό και κρυστάλλινο νερό.

Είχαν την αναίδεια να μου θέσουν το ερώτημα εάν έχω σκεφτεί τι θα συμβεί την επόμενη των εκλογών ΕΑΝ η υποψήφια παράταξη μου Δυνατό Ξηρόμερο δεν εκλεγεί, θίγοντας την αντιμετώπιση που θα έχει η Οικογένεια Πανταζή, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού, οι ομάδες Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα τους απάντησα ότι η επομένη ημέρα θα είναι όπως και η σημερινή όπως και η χθεσινή και ακόμη καλύτερη διότι εγώ από όπου και να είμαι δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου, για τον Αστακό και το Ξηρόμερο που είναι ποτισμένα με αίμα Ξηρομερίτικο – Κάτι τέτοιες απειλές δεν περνάνε εδώ... ας τις πουν αλλού.

Συνεχίζοντας έκαναν λόγο και προσπάθησαν να με τρομάξουν λέγοντας μου ότι διαθέτουν κάνα δυο εκατομμύρια Ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιήσουν στις εκλογές, βεβαίως σε εκείνο το σημείο Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο παρά να Γελάσω. Είναι Βέβαιο ότι έχουν Ξηρομερίτικα χρήματα δαπανώντας τα εις βάρος μας ενώ εμείς αγωνιζόμαστε καθημερινά για να τα αποκτήσουμε , Όσα & Όπως μπορεί ο καθένας με την σειρά του.

Τελικά σε αυτό το σημείο γεννάται το ερώτημα Γιατί όλα αυτά τα Χρόνια Δεν έδειχναν τον ίδιο υπερβάλλοντα ζήλο για το συμφέρον του τόπου μας?... όπως δείχνουν τώρα την Πίεση που ασκούν & τις προσπάθειες που θέτουν με όλα τα μέσα να κερδίσουν τις εκλογές? Γιατί αυτά τα Κανά δύο εκατομμύρια Ευρώ να τα διαθέσουν στις εκλογές και όχι στο καλό του τόπου με διάφορες μορφές ενίσχυσης στην ύδρευση , στο οδικό δίκτυο, στην παιδεία, στην Υγεία, στις άπορες οικογένειες, δεν τους νοιάζει βλέπετε αν υπάρχουν άπορες οικογένειες ή αν η σκεπή του σχολείου στάζει το Χειμώνα δίχως θέρμανση και πορτοπαράθυρα .

Η απάντηση των παραπάνω ερωτημάτων είναι Απλή ΔΕΝ τους νοιάζει ο Τόπος αλλά ο Θρόνος.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά να μην σας κουράζω.

Εμείς μια ομάδα ανθρώπων, Ξηρομερήτες που πραγματικά αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας φτιάξαμε τον συνδυασμό ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ και κρατήσαμε μια σταθερή πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος παρά το πόλεμο που δεχτήκαμε. Τώρα βρισκόμαστε αποδεδειγμένα μακράν μπροστά, σε αντίθεση με κάποιους πολιτικούς γυρολόγους που προσπάθησαν να ηγηθούν συνδυασμού και δεν τα κατάφεραν, πέρασαν από όλους σχεδόν τους συνδυασμούς και στο τέλος φόρεσαν σκοτσέζικες φούστες (έτσι για να είναι ασορτί) και κατέληξαν εκεί που βρίσκονται τώρα.

Εμείς δεν πιπιλάμε την καραμέλα της ευθύνης και της δήθεν αλλαγής, εμείς μιλάμε με Αξιοπρέπεια, Σεβασμό και σας καλούμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την πραγμάτωση των στόχων που έχουμε θέσει για ένα Καλύτερο Ξηρόμερο. Να θέσουμε όλοι μαζί τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης για Τον τόπο που γεννηθήκαμε ,αγαπήσαμε ,μεγαλώσαμε και που συνεχίζουμε να ζούμε και να αγαπάμε. Να αποδείξουμε ότι για εμάς θα μιλούν στο μέλλον τα Έργα μας και όχι τα Λόγια μας .

Επ’ ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον πρώην Δήμαρχο και γιατρό μας Κο Παναγιώτη Σταϊκο τον οποίο γνωρίζω και εκτιμώ από τα παιδικά μου χρόνια.

Καλή επιτυχία στον Συνδυασμό του Πατριώτη Ηλία Γεωργαλή, ο οποίος αποτελείται από καλούς πατριώτες και φίλους μου όπως ο κος Μακρής, κος Καραγεώργος, κος Μάντζαρης, επίσης καλή επιτυχία και στον κο Μ.Βότση που παρόλο που δεν είμαστε μαζί,μας ενώνει μια μακροχρόνια φιλία από τα μαθητικά μου χρόνια, καλή επιτυχία και στον Πατριώτη Τάσο Κατσιπάνο που είχα την τιμή να γνωρίσω. Δεν κάνω λόγο σε κανένα άλλο συνδυασμό γιατί όπως προανέφερα το Ξηρομερο πρέπει να ηγείται από Ξηρομερίτες και ανθρώπους με όραμα, συνδυασμός που δεν ηγείται και δεν αποτελείται από Ξηρομερίτες δεν χρειάζεται να γίνεται λόγος καν.

Κλείνοντας θα ήθελα να ξέρετε ότι

Κανείς δεν πέθανε από πείνα ούτε από τα πολλά λεφτά, ο άνθρωπος πεθαίνει όταν του γκρεμίζεις τα όνειρα...... και άνθρωπος χωρίς όνειρα είναι σαν μην γεννήθηκε ποτέ! Το Ξηρομερο έχει ανάγκη από ανθρώπους με όνειρα ,όνειρα που μπορούν να γίνουν πράξη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ , ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

Στηρίζοντας μας η νίκη θα είναι δικής σας!

Καλή Ψήφο,

Χριστός Ανέστη!Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία!

Απόστολος Ν Πανταζής

5 σχόλια:

 1. τοσα χρονια το ξηροεμρο αργοπεθαινε... και το δεχομασταν επειδη καποιοι εξαγοραζαν την ψηφο μας για να θαψουν τον τοπο μας πιο βαθεια...αν δεν εχεις ζησει τον τοπο σου απο μικρος, δεν πονας για αυτα τα χωματα.. για υτους τους ανθρωπους.
  Αποστολε, καλη επιτυχια... το ξηρομερο σε χρειαζεται κι εσενα κι οσους ικανους σαν εσενα εχουν οραμα να βοηθησουν τον τοπο κι οχι την προσωπικη τους φιλοδοξια. ειδαμε τι προσεφερε η οικογενεια σαμαρα την 4τια που διανυουμε... το απολυτο μηδεν... ε ειναι καιρος να αφυπνιστουμε ολοι μας πριν να ειναι πολυ αργα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. felete diladi na pite oti o apostolos ta kani ola afta ia ton politi .an ifele ta voitage ekinous pou ixan anangi kai oxi ekinous pou exoun idi ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Distixos kurie pantazh pethenei polus kosmos apo pina

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ki omos an rotisete to sullogo gunaikon astakou tha mathete apo proto xeri an boithise aplo kosmo kai kosmo me provlimata ugeias.ki o monos logos pou den to emathe kaneis giati polu apla den eprepe na matheutoun. prosopika to ematha apo suggeniko prosopo tis asthenous se apli sizitisi gia to atomo pantazi

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad