"Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης": Μήνυση εναντίον της Αντιδημάρχου και της Ειδικής Συμβούλου για νόθευση αίτησης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Απριλίου 2014

"Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης": Μήνυση εναντίον της Αντιδημάρχου και της Ειδικής Συμβούλου για νόθευση αίτησης

Δελτίο Τύπου

Αστακός 16/04/2014

Το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Πρώτα ο πολίτης" ανακοινώνει ότι:

Σήμερα Τετάρτη 16/04/2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλούνης Ερωτόκριτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου Λαϊνάς Κώστας κατέθεσαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου μήνυση εναντίον της κας Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνας, Αντιδημάρχου, και της Ειδικής Συμβούλου κας Γεωργαλή Μαρίας του Αποστόλου, διότι παράνομα και με αδίστακτο τρόπο παρενέβησαν στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο του Δήμου Ξηρομέρου, νόθευσαν το περιεχόμενο της αίτησης του κου Κωνσταντίνου Χολή, τόσο στην αλλαγή του Αριθμού Πρωτοκόλλου, όσο και στην ημερομηνία καταχώρησης σε αυτό, με σκοπό να εμφανίσουν ότι η παραπάνω αίτηση είχε πρωτοκολληθεί στο Δήμο στις 08/04/2014 και όχι στις 14/04/2014, προκειμένου να εισαχθεί στην ημερήσια διάταξη της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 15/04/2014.

Κάνουμε γνωστό στους πολίτες, ότι με την αίτηση του αυτή ο κος Χολής Κωνσταντίνος, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του κου Φραίμη Αλέξανδρου, ζητούσε το ποσό των 20.000€ προκειμένου να συμβιβαστεί με τον Δήμο, ώστε η αγωγή που είχε κάνει στις 26/12/2013 να μην συζητηθεί στο Δικαστήριο.

Ενημερώνουμε τους Συνδημότες μας ότι η αίτηση αυτή, του κου Χολή, στο Δικαστήριο θα ακυρωνόταν, διότι σύμφωνα με τον νόμο έχει παραγραφεί, λόγο λήξης της 5ετίας.

Παρόλα αυτά η κα Κουμανδράκη έφερε το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή προκειμένου να κάνει δεκτό το αίτημα του κου Χολή.

Ευτυχώς όμως, μετά τις έντονες αντιδράσεις του Δημοτικού Συμβούλου κου Κωνσταντίνου Λαϊνά και στην συνέχεια ολόκληρου του Συνδυασμού μας, η κα Κουμανδράκη αναγκάσθηκε να αποσύρει το θέμα από την ημερήσια διάταξη.

Συμπατριώτες – Συμπατριώτισσες,

Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα, ότι σκοπός της κας Κουμανδράκη ήταν να προχωρήσει άμεσα στον συμβιβασμό με το κο Χολή, δίνοντάς του το ποσό των 20.000€, για να πει στην κοινωνία ότι, δήθεν, ο Δήμος υπέστη οικονομική ζημία από τον κο Γαλούνη, και έτσι να πετύχει τον εκλογικό της σκοπό, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της θέσης του Δημάρχου.

Δυστυχώς όμως για την ίδια δεν τα κατάφερε, γιατί όπως λέει και ο πάνσοφος λαός «ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.» Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Θεός αγάπησε τον νοικοκύρη. Έτσι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τόσο η Αντιδήμαρχος κα Κουμανδράκη Κωνσταντίνα, όσο και η κα Γεωργαλή Μαρία, Ειδική Σύμβουλος, θα οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσουν για τις παράνομες πράξεις τους, στις οποίες προέβησαν αλλοιώνοντας τους Αριθμούς Πρωτοκόλλου και τις ημερομηνίες κατάθεσης δημοσίων εγγράφων του Δήμου Ξηρομέρου.

Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Για την απόδειξη όλων των παραπάνω, δίνουμε στην δημοσιότητα την σχετική μήνυση, που καταθέσαμε στον Εισαγγελέα, καθώς και όλα τα σχετικά δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν περίτρανα το αληθές του περιεχομένου του Δελτίου Τύπου.


Για μεγέθυνση δεξί κλικ και "Προβολή εικόνας"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΗΜΗΝΥΣΗ
Αγαπητοί Συνδημότες τα συμπεράσματα δικά σας.

Γαλούνης Ερωτόκριτος
Υποψήφιος Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad