Διονύσης Μακρής - Λευτέρης Μάντζαρης: «Σας καλούμε όλους να συμπορευτείτε μαζί μας με την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Απριλίου 2014

Διονύσης Μακρής - Λευτέρης Μάντζαρης: «Σας καλούμε όλους να συμπορευτείτε μαζί μας με την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»

Εμείς η ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ που ασχολούμαστε συνέχεια με τα προβλήματα του τόπου, την ισονομία των πολιτών και την καθαρότητα των διοικούντων το δήμο, προχωρήσαμε έμπρακτα πλέον στο να αναλάβουμε υπεύθυνα τα του δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

Έτσι η κίνηση μας εξελίχθηκε σε συνδυασμό, τη Συμπολιτεία Ξηρομεριτών που ζητάει να διοικήσει επίσημα πλέον με τις ίδιες αρχές και την ίδια αυταπάρνηση, για το καλό των συμπολιτών μας.

Η γενική συνέλευση της Κίνησης Πολιτών ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ αποφάσισε να ηγηθεί του συνδυασμού της ο Ηλίας Φ. Γεωργαλής.

Δηλώνουμε την παρουσία μας, την αμέριστη συμπαράστασή μας σε αυτόν τον αγώνα, καθώς και την υποψηφιότητά μας στις επερχόμενες εκλογές.

Σας καλούμε όλους να συμπορευτείτε μαζί μας έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη τόσο στον επικεφαλής του συνδυασμού ,όσο και στα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν.
Εμπρός λοιπόν ώστε το Ξηρόμερο να αποκτήσει τη δική του φωνή με τους δικούς ανθρώπους και τη δημοτική αρχή που του αξίζει.

Διονύσης Μακρής, οικονομολόγος, τέως διευθυντής Αγροτικής Τράπεζας

Λευτέρης Μάντζαρης, οδοντίατρος

1 σχόλιο:

  1. Η υπομονή, η επιμονή, η δύναμη, ο αγώνας, το κουράγιο, το ήθος να είναι πάντα η σημαία σας. Εύχομαι να είστε χαλκέντεροι για το καλό του τόπου και όλων μας. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad