Δήλωση υποψηφιότητας του Ηλία Κακούρη του Φωτίου με τον συνδυασμό ''Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης'' - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Ηλία Κακούρη του Φωτίου με τον συνδυασμό ''Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης''

Γεννήθηκα στο Αρχοντοχώρι το έτος 1973. Είμαι παντρεμένος με την Μητροπούλου Μαρία με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Από το 1995 έως το 2002 εργάστηκα ως υπεύθυνος παραγωγής σε ιδιωτική εταιρεία.

Εργάζομαι στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου, από το 2003 έως το 2011 ως Διοικητικός Υπάλληλος, και από το 2011 έως σήμερα ως Διευθυντής.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2002 εκλέχτηκα Τοπικός Σύμβουλος Δ.Δ. Αρχοντοχωρίου και στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εκλέχτηκα Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δ.Δ. Αρχοντοχωρίου Δήμου Αλυζίας. Όπως επίσης και στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου.

Μέσα απο την επαγγελματική εμπειρία μου, την ενασχόληση μου με τα κοινά και αρχηγό τον έμπειρο στην αυτοδιοίκηση υποψήφιο δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη πιστεύω πως θα μπορέσω να προσφέρω ακόμη περισσότερα εάν με εκλέξετε στη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad