Δήλωση υποψηφιότητας του Λιβάνη Θεόδωρου με τον συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο-πρώτα ο πολίτης» - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Λιβάνη Θεόδωρου με τον συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο-πρώτα ο πολίτης»

Λιβάνης Θεόδωρος του Παναγιώτη
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Βασιλόπουλο το έτος 1961. Σπούδασα σε Μέση Τεχνική σχολή Ηλεκτρολογίας και εργάστηκα στην Ε.Α.Σ. Αστακού. Έχω διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος στην πρώην Κοινότητα Αστακού.

Επίσης εκλέχθηκα μέλος του συμβουλίου του Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσοβίτσας και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Λυκείου Αστακού.
Κατοικώ μόνιμα στον Αστακό με την σύζυγο μου Κατερίνα Θώμου και τα 3 παιδιά μας.

Μετέχοντας λοιπόν ενεργά τόσα χρόνια σε κάθε δραστηριότητα της πόλης μας με σκοπό την πρόοδο του τόπου μας, πιστεύω πως από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και με τον δυναμικό Ερωτόκριτο Γαλούνη ως υποψήφιο δήμαρχο θα μπορέσω να προσφέρω ακόμη περισσότερα.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα βοήθησε ο αδερφός σου για την πρόοδο του τόπου μας μη κουραζε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ!ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ....ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΧΩΝΟΝΤΑΙ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad