Δήλωση υποψηφιότητας του Κουνάδη Γεωργίου με το συνδυασμό "Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Κουνάδη Γεωργίου με το συνδυασμό "Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης"

Το να επιλέξει κάποιος να ασχοληθεί με τα "κοινά" σε μια εποχή οικονομικής ύφεσης και γενικής αστάθειας, δεν αποτελεί εύκολη απόφαση. Αντίθετα, θα έλεγα ότι πρόκειται για δύσκολη απόφαση και με μεγάλη ευθύνη.

Ωστόσο, αν αυτή τη στιγμή οι νεότεροι Αστακιώτες πολίτες δεν ασχοληθούμε με την πόλη μας, με την γειτονιά μας, με το σπίτι μας, τότε πότε θα περιμένουμε να το κάνουμε;

Πήρα λοιπόν την απόφαση να διεκδικήσω μία ευκαιρία όχι μόνο για μένα, αλλά και για κάθε νέο/νέα της πόλης. Αναζητώ μία ευκαιρία να έχω λόγο να εκπροσωπήσω κάθε Αστακιώτη συμπολίτη μου για απλά και καθημερινά ζητήματα, που του δυσχεραίνουν τη ζωή. Ο λόγος για τον οποίο επέλεξα την παράταξη του Ερωτόκριτου Γαλούνη, "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ- Πρώτα ο πολίτης" είναι απλός διότι «Γινόμαστε μία ομάδα και προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε των Αστακό μας».

Επειδή λοιπόν, οι εποχές των διαφόρων κομματικών χρωμάτων τέλειωσε, καλώ κάθε συμπολίτη μου να σταθεί δίπλα μας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά για να κάνουμε των Αστακό μας ομορφότερο.


Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με το συνδυασμό
ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ-πρώτα ο πολίτης
Γεώργιος Σπ. Κουνάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad