Δήλωση υποψηφιότητας Βασίλη Ζαμπέλη με τον συνδυασμό "Το Ξηρόμερο Αλλάζει" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Βασίλη Ζαμπέλη με τον συνδυασμό "Το Ξηρόμερο Αλλάζει"

Συνδημότισσες-ες.
Φίλες-φίλοι.

Κατανοώντας την κρισιμότητα των προσεχών δημοτικών εκλογών για το Δήμο Ξηρομέρου, απεφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», με υποψήφια Δήμαρχο την κ. Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά.

Η απόφαση μου αυτή αποτέλεσμα, έντονου προβληματισμού και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα, για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δρώμενα, έγινε χωρίς ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες ή άλλους δεσμούς, αλλά με καθαρή σκέψη και αποφασιστικότητα.

Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μας, τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στον δημόσιο βίο.

Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του Δήμου Ξηρομέρου γιατί, είναι οι αξίες που με αυτές πολιτεύομαι, οι αξίες που πιστεύω:

- Προγραμματισμός και υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
- Έλεγχος και καταλογισμός ευθυνών για ελλείψεις, παρατυπίες και διαφθορά.
- Ενημέρωση και διαφάνεια.
- Ξεκάθαρες θέσεις.

Ενότητα αλλά και κριτική όπου και όταν χρειάζεται, χωρίς συμβιβασμούς και μεθοδεύσεις που απαξιώνουν την πολιτική, απομακρύνουν τους πολίτες μετατρέποντας τους σε παθητικούς δέκτες των όποιων αποφάσεων.

Ο Δήμος Ξηρομέρου είναι ένας δύσκολος και προβληματικός Δήμος, στο χέρι μας είναι να δώσουμε μία νέα προοπτική και μπορούμε.

Προς αυτή την κατεύθυνση πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω με τους (συνυποψήφιους) συναδέλφους μου, ισχυροποιώντας την νικηφόρα παράταξη «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

ΒΑΣΙΛΗΣ Δ. ΖΑΜΠΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad