Χρήστος Γ. Σαλτογιάννης: «Σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2014

Χρήστος Γ. Σαλτογιάννης: «Σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»

Ξηρομερίτισσες και Ξηρομερίτες
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες

Σε μια περίοδο που η απαξίωση των θεσμών και η αποστροφή των πολιτών από κάθε τι κοινό και συλλογικό, σε μια περίοδο που ακμάζουν τα ατομικά συμφέροντα και η κάθε είδους ανήθικη συναλλαγή ως αποτέλεσμα ενός κατεστημένου που δυστυχώς «ρίζωσε» στον τόπο μας με σκοπό να ωφελούνται οι λίγοι, σε αυτή την περίοδο λοιπόν, απαιτείται όσο πότε άλλοτε μια αλλαγή στον τρόπο αντίληψης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Θέλουμε μια αυτοδιοίκηση που πρωτίστως να σέβεται όλους τους Δημότες, να προάγει την συλλογικότητα, την συμμετοχή και να είναι πάντα αρωγός στην επίλυση τόσο των προβλημάτων της καθημερινότητας όσο και στα καίρια προβλήματα που ταλανίζουν κατά καιρούς την περιοχή μας.

Θέλουμε έναν Δήμο που να διεκδικεί, να είναι πρωταγωνιστής, να έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες του Δημότη και μέσα από καθαρές και τίμιες διαδικασίες να παλεύει για όλα αυτά που μας ανήκουν.

Θέλουμε μια κοινωνία που δεν «παζαρεύεται» και δεν αποτελεί για κανέναν προϊόν «δημοπρασίας και κάθε είδους ανήθικης συναλλαγής».

Θέλουμε αλλαγή πορείας από όλα όσα πλήγωσαν τον τόπο μας.

Γι’ αυτό λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, υγιές και καθαρό, με γνώμονα το ήθος και τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας.

Αυτό το ελπιδοφόρο μήνυμα πρέπει και μπορούμε να το μετουσιώσουμε σε πράξη στις 18 Μαΐου για το καλό του τόπου μας.

Φίλες και φίλοι

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω ενεργά στο πολιτιστικό και περιβαλλοντικό κίνημα του τόπου μας, με παρεμβάσεις όταν και όποτε χρειάζεται, με παρουσία αλλά και με θέσεις για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούσαν και συνεχίζουν να απασχολούν τον τόπο μας.

Έχοντας πίστη και συνάμα αισιοδοξία για το μέλλον της περιοχής μας, συμπορεύομαι και αγωνίζομαι με την Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ» με επικεφαλή τον Ηλία Γεωργαλή για την Ανατροπή, την Αναδημιουργία και την αλλαγή πορείας στον τόπο μας.

Η μέχρι τώρα πορεία μου στα κοινά της περιοχής μας, καθώς και η στάση μου απέναντι στην κοινωνία μας και τους ανθρώπους της, δεν μου επιτρέπει να μείνω αμέτοχος. Ενώνω τις δυνάμεις μου με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ» με στόχο την ανατροπή της παρακμής που «μαστίζει» τον τόπο μας και με καθαρές προτάσεις και κυρίως καθαρά λόγια να αλλάξουμε πορεία.

Γι’ αυτό σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές θα είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ για τη Δημοτική Ενότητα Φυτειών και απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής και στήριξης προς όλους του συνδημότες μας.

Με εκτίμηση
Χρήστος Γ. Σαλτογιάννης
e-mail: saltogiannis85@yahoo.gr


Λίγα λόγια για μένα…

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Φυτείες Ξηρομέρου μέχρι τα 18 μου και στη συνέχεια εγκαταστάθηκα στην Αθήνα για σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» από τις 25/11/2007 έως και τις 26/5/2012.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου στον Σύλλογο Φυτειωτών υπήρξα εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας του Συλλόγου «Φυτειώτικα Νέα».

Από το 2007 μέχρι σήμερα είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος «Η Αμαδρυάδα» και βασικός συνεργάτης στην έκδοση του περιοδικού «Η Βελανιδιά».

Επιπλέον, από το 2004 μέχρι το 2006 συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως».

Σε όλη τη διάρκεια της ενεργής παρουσίας μου στο Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό κίνημα της περιοχής μας έχω ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας και επίσης έχω γράψει πολλά άρθρα με θέματα από την περιοχή μας (αγροτικά-περιβαλλοντικά-οικονομικά).

Έχω εργαστεί στην εβδομαδιαία αγροτική εφημερίδα «AGRENDA», στην εταιρία δημοσκοπήσεων «opinion» και από το 2008 έως σήμερα ανήκω στην συντακτική ομάδα του blog «XIROMERONEWS».

Εδώ και τρία χρόνια ζω μόνιμα στις Φυτείες και ασχολούμαι με τον αγροτικό τομέα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad