Δήλωση υποψηφιότητας Κώστα Τριποτσέρη με τον συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Κώστα Τριποτσέρη με τον συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης»

Συνδημότες & Συνδημότισσες
Πάντα πίστευα ότι κάθε πολίτης πρέπει να είναι ενεργός, να συμμετέχει στα κοινά και ο καθένας με τις δυνάμεις του να βάζει ένα λιθαράκι στον αγώνα για την προκοπή αυτού του τόπου.

Στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στηρίζοντας το συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ –ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» με υποψήφια δήμαρχο την κ Ντίνα Κουμανδράκη- Σαμαρά. Θεωρώ ότι η κ. Ντίνα Σαμαρά έχει τη διάθεση, την εμπειρία και τις ικανότητες να αλλάξει τα πράγματα στον τόπο μας και πλαισιωμένη από κατάλληλους συνεργάτες μπορεί να τα καταφέρει.

Είναι καιρός μακριά από προσωπικές πολιτικές και από τα πάρε δώσε τόσων χρόνων να φτιάξουμε ένα δήμο που θα είναι δίπλα στον πολίτη και στην καθημερινότητα του, που θα αναβαθμίσει τις υποδομές στον τόπο μας , το περιβάλλον, τον πολιτισμό.


Φιλικά,
Κώστας Τριποτσέρης
Καθηγητής Φυσικός
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Παναγούλας Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad