Εκπληκτική παρουσία του Α.Σ. Αστακού στους διασυλλογικούς αγώνες Kick Boxing - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Απριλίου 2014

Εκπληκτική παρουσία του Α.Σ. Αστακού στους διασυλλογικούς αγώνες Kick Boxing

- ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING
- ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΞΕΡ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ!!!!!

Έδαφος κερδίζει συνεχώς το KICK BOXING στον Αστακό ιδίως στις γυναίκες, οι οποίες όχι μόνο αθλούνται με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, της υγείας τους και τη γνώση αυτοάμυνας, αλλά στρέφονται και στον πρωταθλητισμό, ανεβαίνοντας στο ρινγκ και παίρνοντας μέρος σε αγώνες.

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, ο Σύλλογος του Αστακού συμμετείχε με τέσσερις αθλητές, τρεις γυναίκες και έναν άνδρα στους διασυλλογικούς αγώνες KICK BOXING που διεξήχθησαν στο κλειστό στάδιο Αμφιλοχίας και στους οποίους συμμετείχαν σύλλογοι τόσο από τη Δυτική Ελλάδα όσο και από την Ήπειρο και την Πάτρα.

Οι αθλήτριες του Αστακού υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτή τους κ. ΜΑΡΙΝΟΥ Γεωργίου, δίνοντας να σημειωθεί τον πρώτο τους αγώνα, ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση με την αγωνιστική τους παρουσία, αφού όχι μόνο επικράτησαν αλλά αγωνίστηκαν τόσο σκληρά που σε καμία περίπτωση δε θύμιζαν αρχάριο αθλητή.

Οι αθλήτριες του Αστακού είναι: ΔΟΥΡΟΥΚΗ Γωγώ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ Βάσω και ΣΤΑΡΙΔΑ Πόπη. Αγωνίσθηκαν στην κατηγορία γυναικών (άνω των 18 ετών). Επίσης, στην κατηγορία ανδρών αγωνίσθηκε ο ΛΙΒΑΝΗΣ Θρασύβουλος δίνοντας και αυτός τον πρώτο του αγώνα, ο οποίος έληξε ισόπαλος μετά από μία σκληρή μάχη με ένα δυνατό και πιο έμπειρο αθλητή.

Συγχαρητήρια!!!!!!!

Δείτε φωτογραφίες:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad