Καλή επιτυχία στο Βασίλη Μουρκούση για τη νέα του επιλογή από το mytikas press - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Απριλίου 2014

Καλή επιτυχία στο Βασίλη Μουρκούση για τη νέα του επιλογή από το mytikas press

Βασίλη σου ευχόμαστε «καλή επιτυχία» στην νέα σου επιλογή

Το Blog μας (mytikaspress) δεν ξεχνά, ότι ο Βασίλης Μουρκούσης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μας πήρε τηλέφωνο όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, για να μας ευχηθεί καλή αρχή, λέγοντας μας «καλοτάξιδοι και ούριο άνεμο στα πανιά σας», αλλά και με κείμενο του αργότερα (δείτε εδώ), μας ευχήθηκε: «Σας συγχαίρω για την δραστηριότητα σας αυτή. Εύχομαι καλοτάξιδο το Blog και αέρα στα πανιά σας. Πιστεύω ότι θα παίξετε σημαντικό ρόλο στο τομέα ενημέρωσης και πληροφόρησης έγκαιρα και έγκυρα στην Δημοτική ενότητα Αλυζίας, που ήταν ανύπαρκτος».

Γενικά δεν ξεχνάμε ότι πάντα στήριζε και υποστήριζε το Blog και ήταν φανατικός αναγνώστης καθώς και σχολιαστής όπως υποψιαζόμαστε. Βασίλη σου ευχόμαστε «καλή επιτυχία» στην νέα σου επιλογή, η αλήθεια είναι ότι ξάφνιασες πολλούς και εμάς ανάμεσα σε αυτούς, που πήραμε μάλιστα και δημόσια θέση ότι ο μόνος συνδυασμός που δεν πρόκειται να πας είναι αυτός του κ. Γαλούνη, για πολλούς και διάφορους λόγους. Βγήκαμε λάθος..., πέσαμε έξω...

Τέλος πάντων. Σίγουρα είναι αποκλειστικό σου δικαίωμα να επιλέξεις τι θα κάνεις και αυτό είναι απολύτως σεβαστό, και τελικός κριτής της επιλογής σου ο κόσμος..., στου οποίου την κρίση εκτίθεσαι και πάλι στις επερχόμενες εκλογές. Σαν τέως ψηφοφόρος σου... εγώ βέβαια την κρίση μου την έχω κάνει.

Σου φτιάξαμε ένα χιουμοριστικό βιντεάκι, γιατί ξέρουμε ότι διαθέτεις χιούμορ, να σε βοηθήσουμε να συνηθίσεις την νέα σου επιλογή και την νέα σου συναναστροφή με τον κ. Γαλούνη, γιατί λογικά πιστεύουμε ότι θα πρέπει να σου είναι λίγο δύσκολο, μετά από τόσα χρόνια σκληρής αντιπαλότητας μαζί του με έργα και λόγια... Περισσότερα ελπίζω να μπορέσουμε να σου πούμε κατ' ιδίαν. Το χιουμοριστικό βιντεάκι είναι στο παρακάτω link.


πηγή: mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad