Συνελήφθη 19χρονος για απόπειρα βιασμού στην Πάλαιρο - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαΐου 2014

Συνελήφθη 19χρονος για απόπειρα βιασμού στην Πάλαιρο

Συνελήφθη σήμερα (1-5-2014) τα ξημερώματα, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 19 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, στην παραλιακή οδό της Παλαίρου, ο δράστης επιτέθηκε σε 23χρονη πεζή ημεδαπή, ακινητοποιώντας την και προσπαθώντας να τη δέσει με σκοπό να τη βιάσει.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από ανδρόγυνο που επέβαινε σε διερχόμενο όχημα και ο 19χρονος τράπηκε σε φυγή, αρχικά πεζός και στη συνέχεια με δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία είχε παρκάρει σε μικρή απόσταση.

Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν άμεσα συντονισμένες και ενδελεχείς έρευνες με συμμέτοχη αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Ακαρνανίας με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 19χρονου και τη σύλληψη του.

Επισημαίνεται ότι η δίκυκλη μοτοσικλέτα με την οποία ο δράστης διέφυγε δεν έφερε κρατικές πινακίδες ενώ ο ίδιος, προκειμένου δυσχεράνει τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς, μετά τη πράξη του μετέβη στην οικία του, όπου άλλαξε ρούχα και ξυρίστηκε.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν η δίκυκλη του 19χρονου, τα ρούχα που φορούσε κατά την απόπειρα βιασμού και το πλαστικό υλικό με το όποιο προσπάθησε να δέσει την 19χρονη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad