Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη 22χρονος για μεταφορά παράνομων μεταναστών - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαΐου 2014

Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη 22χρονος για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη χθες (1-5-2014) πολύ νωρίς το πρωί, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Αντιρρίου, στο ύψος της Άνω Βασιλικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Αιτωλίας, ένας 22χρονος ημεδαπός σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων μεταναστών και αποδοχή κλοπιμαίων.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές, ένας αλλοδαπός συνεργός του 22χρονου τα πλήρη στοιχεία του όποιου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων των αστυνομικών εντοπίστηκε ο 22χρονος να οδηγεί στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα ένα Ι.Χ. Επιβατηγο αυτοκίνητο το όποιο είχε κλαπεί πριν είκοσι ημέρες περίπου από τα Καμίνια Αττικής.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 22χρονος είχε παραλάβει το όχημα από τον αλλοδαπό συνεργό του, γνωρίζοντας ότι είναι κλεμμένο προκειμένου μεταφέρει τέσσερις παράνομους μετανάστες από την Αθήνα στην Ηγουμενίτσα ενώ για το δρομολόγιο, όταν επέστρεφε στην Αττική, θα εισέπραττε το χρηματικό πόσο των 400 ευρώ.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο κλεμμένο αυτοκίνητο βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, το όποιο ο δράστης χρησιμοποιούσε ως μέσο επικοινωνίας για τη μεταφορά των αλλοδαπών, το χρηματικό πόσο των 150 ευρώ, 20 χαρτονόμισμα Συριακής προέλευσης και μια απόδειξη πληρωμής των διοδίων της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

Το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad