Μπήκαν μπουλντόζες στο τμήμα Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

14 Μαΐου 2014

Μπήκαν μπουλντόζες στο τμήμα Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος

Με γοργούς ρυθµούς προχωράει η ανακατασκευή του τµήµατος Κόµβος Πλατυγιαλίου - Άγιος Δηµήτριος της Παραϊόνιας Οδού.

Πρόκειται για έναν οδικό άξονα µήκους επτά χιλιοµέτρων τον οποίο ανέλαβε η εταιρεία Εργοδυναµική Πατρών µε προϋπολογισµό 25 εκατ. ευρώ. Είναι από πόρους του ΕΣΠΑ και δηµοπρατήθηκε από το υπουργείο Υποδοµών. Ξεκίνησε πριν περίπου τέσσερις µήνες και η κατασκευή βαίνει καλώς µέχρι τώρα.

Ήδη τα συνεργεία δουλεύουν εντατικά καθώς προβλέπεται στα πρώτα τριάµιση χιλιόµετρα να υπάρξει νέα χάραξη εντός του σηµερινού βάλτου και των χωραφιών. Στο υπόλοιπο κοµµάτι θα γίνει διαπλάτυνση και θα ακολουθήσει η ευθυγράµµιση ολόκληρου του έργου.

Το έργο εντάσσεται στο σκέλος της εθνικής οδοποιίας και σύµφωνα µε τον αρµόδιο εργοταξιάρχη είναι µέρος της Παραϊόνιας οδού για την οποία υπολείπεται η δηµοπράτηση άλλων δώδεκα χιλιοµέτρων...


Δείτε φωτογραφίες:

πηγή: aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad