Ευχαριστήρια επιστολή του Τριανταφυλλάκη Ιωάννη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του Τριανταφυλλάκη Ιωάννη

Αστακός, 23/05/2014

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Η ψήφος των συνδημοτών μου αποτελεί για μένα υπέρτατη τιμή και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους με αίσθημα ευθύνης και ειλικρινή διάθεση για προσφορά. Οι σχέσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με τον λαό του Ξηρομέρου, μου έδωσαν και μου δίνουν την δύναμη να αγωνιστώ για το καλό του τόπου μας.

Μέσα από ένα έντιμο αγώνα, κρατώντας τους όρους του πολιτικού πολιτισμού είμαι παρών. Εσείς δώσατε την απάντηση σε όλους αυτούς που με χτυπήματα κάτω από τη μέση, προσπάθησαν να με θίξουν.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους και των επικεφαλών αυτών ασχέτως αποτελέσματος, για την συμμετοχή, τον ωραίο αγώνα και τη προσπάθεια. Ευελπιστώ το ενδιαφέρον να μην είναι πρόσκαιρο και δεσμεύομαι για συνεργασία, ώστε όλοι μαζί, για όλους, με αμείωτη ένταση, να κάνουμε τις διεκδικήσεις πράξεις.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας προσκαλώ να συνεχίσετε τον αγώνα μέχρι τις 25 του Μάη, στηρίζοντας των συνδυασμό "ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ" και την υποψήφια Δήμαρχο κα Σαμαρά Ντίνα στη νικηφόρα πορεία μας.

Με εκτίμηση και ειλικρινείς ευχαριστίες

Τριανταφυλλάκης Ιωάννης MD,Bsc

3 σχόλια:

  1. επειδη στα 12 χρονια κυβερνησης του τοπου απο την οικογενεια σαμαρα ο τοπος δεν αλλαΖΕΙ αλλαΠΕΘΑΙΝΕΙ δε θα σας κανουμε την τιμη να σας τιμησουμε με την ψηφο σας οπως δεν μας κανατε την τιμη να σωσετε τον τοπο μας... ο καθε ασχετος που ερχεται στον Αστακο και μονο παιρνει χωρις να δινει δεν εχει θεση στο ξηρομερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρέ τους πήρες την χαρά μέσα από τα χέρια τους.Θα σαι ο νικητής γιατί οι άλλοι πέρα αλό κόμπλεξ και μαφιόζικες πρακτικές δεν έχουν τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να ητανε τοσο απλα γιατρε,καποτε θα καταλαβεις τι σημαινει να πολιτευεσαι σ αυτο το δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad