Δήλωση υποψηφιότητας Αμαλίας Βούλγαρη με τον συνδυασμό «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

05 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Αμαλίας Βούλγαρη με τον συνδυασμό «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας»

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Αέρας αισιοδοξίας και ανανέωσης πνέει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανδρέα Κατσανιώτη να ηγείται ενός συνδυασμού, ο οποίος απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όραμα και νέες ιδέες για την περιφέρεια.

Είναι αλήθεια πως στην επαρχία και στην περιφέρειά μας δεν έχεις πολλές επιλογές. Ωστόσο, δε σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω τον τόπο μου. Έμεινα εδώ βιώνοντας καθημερινά τα προβλήματα που υπάρχουν στο νομό μας. Η Αιτωλοακαρνανία χρειάζεται μια νέα αρχή, καθώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νομός απαιτούν νέες αντιλήψεις, νέα πρόσωπα και νέες προοπτικές.

Σκοπός μου είναι να αγωνιστώ μαζί με όλους τους υποψήφιους της παράταξης με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια για μια σύγχρονη περιφέρεια με τους ανθρώπους να απολαμβάνουν τις δυνατότητες, τις ευκαιρίες, την ποιότητα που μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη περιφέρεια σαν τη δική μας, περισσότερες εργασιακές επιλογές, προώθηση και στήριξη της επιχειρηματικότητας, διοίκηση με αποτελεσματικότητα, πολιτισμό, κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρώπινη επικοινωνία. Ας αφήσουμε, λοιπόν, στην άκρη την κομματική μας ταυτότητα και ας δώσουμε τη δυνατότητα στη νέα γενιά να κάνει την προσπάθειά της με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των παιδιών μας.

Για το λόγο αυτό, μετά το κάλεσμα του Ανδρέα Κατσανιώτη και την παρότρυνση συγγενών και φίλων, αισθάνθηκα την υποχρέωση να συμμετάσχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1982. Μεγάλωσα και ζω στο Αγρίνιο. Είμαι κόρη του Γεωργίου Βούλγαρη που κατάγεται από το Μεσολόγγι και της Σπυριδούλας Σάββα που κατάγεται από τη Μακρυνεία. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Πολονύφη του Βασιλείου με τον οποίο έχουμε μια κόρη 2 ετών τη Τζωρτζίνα. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Αγρινίου με Άριστα και εισήχθηκα το 2000 στο Πανεπιστημιο Θεσσαλίας, στο τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας.Εργαζόμουν από το 2005 έως το 2009 στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και κατόπιν από το 2009 μέχρι το 2011 στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου στο Βιοχημικό τμήμα. Στη συνέχεια έκανα το μεταπτυχιακό μου στο τμήμα Διαχείρισης Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος της σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο ολοκλήρωσα με Άριστα το 2013. Έχω κάνει ερευνητικές εργασίες με θέμα το '' Σακχαρώδη Διαβήτη '' που έχουν παρουσιαστεί σε πανελλήνια Ιατρικά συνέδρια.

''Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ'' ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Με εκτίμηση
Βούλγαρη Αμαλία του Γεωργίου 
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Περιφερειακης Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας
με το συνδυασμό «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad