«Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»: Πρόσκληση σε ανοιχτό διάλογο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαΐου 2014

«Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»: Πρόσκληση σε ανοιχτό διάλογο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ


Μετά από πρόσκληση μας σε ανοιχτό διάλογο με στόχο, την παρουσίαση του προγράμματος κάθε συνδυασμού από τους επικεφαλής, εν όψη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, για την καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωσή των ψηφοφόρων του δήμου μας, η υποψήφια δήμαρχος “μηδενικού έργου” κα Κουμανδράκη μέσω του γραφείου τύπου του συνδυασμού της προσχηματικά, αρνήθηκε την δημόσια αυτή αντιπαράθεση, αποφεύγοντας έτσι την δημοσιοποίηση των πεπραγμένων της.

Η κα Κουμανδράκη λοιπόν δεν θέλει να προβάλει τις θέσεις της για το δήμο μέσα από ένα ανοιχτό διάλογο για τον απλούστατο λόγο, γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ.

Κουράγιο κα Κουμανδρακη το μαρτύριο σας τελειώνει, εννιά μέρες μείνανε!!!

Αντιθέτως ο κος Γαλούνης τον αποδέχτηκε.

Τον καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου 2014 να ορίσουμε τον χρόνο, τον τόπο και τον τρόπο που θα γίνει ο παραπάνω διάλογος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό θα ανοίξει για πρώτη φορά ένας πρωτόγνωρος για τα δεδομένα τρόπος ενημέρωσης που πολίτη του δήμου μας για τις δημοτικές εκλογές που έρχονται και ποίος ξέρει.... ίσως αυτό αποτελέσει την αρχή μιας “άτυπης θεσμοθέτησης” του εν λόγω εγχειρήματος και για το μέλλον.


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad