Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Ψηφίστε και στις τρεις κάλπες Κ.Κ.Ε. - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Ψηφίστε και στις τρεις κάλπες Κ.Κ.Ε.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ξηρομέρου χαιρετίζει όλους εκείνους που στήριξαν και ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της, τόσο στον Δήμο όσο και στην Περιφέρεια. Ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο είχε μια σημαντική παρουσία, αναδεικνύοντας τα προβλήματα της περιοχής και του Δήμου.

Καλούμε τους νέους και τις νέες, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους του Δήμου στις ερχόμενες εκλογές να καταδικάσουν τα κόμματα που στηρίζουν και στήριξαν τις αντιλαϊκές πολιτικές που σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τους καλούμε να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις επαναληπτικές εκλογές τόσο στο Δήμο μας όσο και στην Περιφέρεια. Να ψηφίσουν και στις τρεις κάλπες Κ.Κ.Ε.

Τους καλούμε να ξεφύγουν από τα ψεύτικα διλήμματα, τους εκβιασμούς και τις ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων που στηρίζουν την Ε.Ε., να ψηφίσουν με κριτήριο την ίδια τους τη ζωή και τις ανάγκες τους. Να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του Κ.Κ.Ε. για την Ευρωβουλή. Γιατί είναι η μόνη ψήφος που δεν αλλάζει στρατόπεδο.


Στις 25 ΜΑΗ ψηφίζουμε ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε.
«Λαϊκή Συσπείρωση»
Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad