Ηλίας Γεωργαλής προς κ. Ντίνα Σαμαρά: «Τρίτη και τελευταία...» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαΐου 2014

Ηλίας Γεωργαλής προς κ. Ντίνα Σαμαρά: «Τρίτη και τελευταία...»

TΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ….

Αφού σε μια προσωπική πρόσκληση απαντάτε δια του Γραφείου Τύπου σας, θα απαντήσω κι εγώ σ΄αυτό:

Προς Γραφείο Τύπου κ. Κουμανδράκη- Σαμαρά και λοιπών Συνεργαζόμενων, «εταιρεία» περιορισμένης Ευθύνης.

Η απάντηση του Γραφείου τύπου σας κάποτε θα έχει συλλεκτική αξία:

Σπάνια σ΄ένα τόσο μικρό κείμενο συμπυκνώνονται τόσες ασυναρτησίες.

Με εγκαλείτε γιατί κατά την γνώμη σας, ήρθα λίγες φορές στο δημαρχείο για να ενημερωθώ για τα προβλήματα του Δήμου!! Να σας θυμίσω πως το Δημαρχείο ( και το Δημοτικό συμβούλιο) δεν είναι χώρος ενημέρωσης για τα προβλήματα του Δήμου, αλλά χώρος επίλυσής τους. Τι σας λέω τώρα ε; Εγκαλείται έναν πολίτη (όχι δημοτικό σύμβουλο) πως δεν ήταν συχνά παρών. Εάν είχατε τέτοια έγνοια γιατί απαξιώσατε την Επιτροπή Διαβούλευσης το μόνο θεσμικό όργανο που οι πολίτες και οι φορείς έχουν λόγο; Γιατί δεν κάνατε μια δημόσια απολογιστική συνέλευση;

Θα παρουσιάσετε το πρόγραμμά σας λέτε. Α τώρα ησυχάσαμε! Να σας προτείνω για να μην μπαίνετε σε περιττά έξοδα να ξανατυπώσετε το παλιό σας, θα είναι πάλι επίκαιρο μιας και τίποτα δεν κάνατε.

Τέλος αν εκεί «στο Ξηρόμερο που αλλάζει» ο δημόσιος Διάλογος είναι επικοινωνιακή τακτική, τότε εκτός απ΄το Ξηρόμερο εσείς συθέμελα αλλάζετε και τον ελληνικό πολιτικό πολιτισμό, που σ’ αυτό τον διάλογο απ΄τα πανάρχαια χρόνια στηρίχτηκε.

Σας ξαναθυμίζω το όνομά μου που αποφεύγετε να πείτε: Ηλίας Γεωργαλής, επικεφαλής της « Συμπολιτείας Ξηρομεριτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad