Προμήνυμα νίκης του συνδυασμού της Ντίνας Σαμαρά στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

04 Μαΐου 2014

Προμήνυμα νίκης του συνδυασμού της Ντίνας Σαμαρά στον Αστακό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός,4/05/2014

Σε μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση, προμήνυμα μεγάλης νίκης, μετατράπηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ – Επιλογή ευθύνης”. Άνθρωποι από κάθε γωνιά του Ξηρομέρου γέμισαν ασφυκτικά τους δρόμους γύρω από το εκλογικό κέντρο μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα.

Την κ. Ντίνα Σαμαρά, προλόγισε η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής κ. Νατάσα Ράγιου. Στην ομιλία της η υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ντίνα Σαμαρά, αφού αναφέρθηκε επιγραμματικά στους στόχους της νέας πενταετίας ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Τέλος, η κ. Σαμαρά έκλεισε την ομιλία της με το σύνθημα “Η νίκη είναι ΔΙΚΗ μας” και ευχήθηκε σε όλους καλό αγώνα δίνοντας ουσιαστικά η ίδια το έναυσμα για την μεγάλη νικηφόρα μάχη, μέσα σε αποθέωση από τα μέλη και του φίλους του συνδυασμού.

Δείτε φωτογραφίες:






















ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
 “TO ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης”

3 σχόλια:

  1. ακομα δεν εμαθε η κυρια Ντινα οτι ... το απροσωπο γραφειο τυπου που αναρτει και απαντα ειναι απλα... απαραδεκτο... φανταστειτε ποσο κοντα στα προβληματα του τοπου θα σταθει... απροσωπα!!!!
    σχολιο 1: φωτο 6.. η κ. Ραγιου, δειχνει τα αληθινα της αισθηματα.... σαν να λεει "θα πατωσετε.. η εσεις η ο τοπος!"
    σχολιο 2: γνωστα προσωπα του Αστακου ... που ειχαν τη χειριστη αποψη για την κ. Ντινα, φορεσαν τα κοστουμια τους και παρευρεθηκαν... συγχαρητηρια ... για την αναξιοπιστια σας
    σχολιο3 και τελευταιο: το 70% των παρευρισκομενων.... ποσο τυχαιο οτι τα τεκνα τους ειναι με συμβασεις στο δημο ;
    Τη μια τη Φιλινη την αλλη τη Ραγιου... οπως καταλαβαμε κ.Ντινα.. απο μονη σας ... ουτε απαντατε ουτε καν εγκαινια δεν κανετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω με τον αρετακια στο δήμο θα επικρατήσει η αξιοκρατία όπως τόσα χρόνια τώρα από όπου και να πέρασε.
    κοιτάξτε στο συνδυασμό του αρετακια και θα βρείτε αρκετά παράδειγματα τέτοια βολεμενων ιδεολογων, φανταστείτε τι θα γίνει αν βγει !
    Αλίμονο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad