Δήλωση υποψηφιότητας Λεωτυχίδη Μακρυπίδη με τον συνδυασμό «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Λεωτυχίδη Μακρυπίδη με τον συνδυασμό «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για τον τόπο μας για την καθημερινότητα μας για μια νέα αρχή με γνώμονα την ζωή μας για μια αρχή χωρίς την σφραγίδα του χθες απέναντι σε αυτούς που τους δόθηκε η δυνατότητα να δημιουργήσουν για το ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

Πρέπει ο καθένας από εμάς πλέον να αποφασίσει για μια ακόμα φορά ποιος θα νοιαστεί για τον τόπο αυτό και να αγγίξει τα δικά σας ΘΕΛΩ για ένα αξιόλογο και δυνατό ΔΗΜΟ αλλά και για την κάθε τοπική κοινότητα.

Η «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Γεωργαλή και με μια ομάδα ανθρώπων είναι εδώ για να ταχτούν συμμέτοχοι στα δικά σας ΘΕΛΩ με πλήρη διαφάνεια μακριά από νοοτροπίες και συμφέροντα του χθες που πιθανόν εξυπηρετούνταν ατομικά συμφέροντα η πιθανόν μελλοντικά συμφέροντα.

Αν πιστεύεις ότι ο τόπος μας ζει αυτό που πρέπει μην κάνεις βήμα ………
ΑΛΛΙΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ…………………

Φιλικά
Λ.ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad