Ευχαριστήριο μήνυμα της Σπυριδούλας Αποστολάκη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα της Σπυριδούλας Αποστολάκη

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν και εμπιστευτήκαν τον συνδυασμό μας «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ-Πρώτα ο πολίτης» με την ψήφο τους.

Καλούμε τον κόσμο του Ξηρομέρου να στηρίξει και την 2η Κυριακή την προσπάθεια που κάνουμε, ώστε την επόμενη των εκλογών να έχουμε πραγματικά ένα ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ που όλοι ονειρευόμαστε, με Δήμαρχο τον κο Γαλούνη Ερωτοκριτο.

Τα όπλα μας για να κερδίσουμε αυτόν τον εκλογικό αγώνα, πρέπει να είναι και θα είναι, ο σεβασμός, το ήθος και η αξιοπρέπεια, και όχι η λάσπη που χρησιμοποιεί ο συνδυασμός της κας Κουμανδράκη.

Σας καλούμε λοιπόν όλους την Κυριακή να δώσετε την ψήφο σας στο «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – πρώτα ο πολίτης», ώστε το μέλλον του τόπου μας να είναι λαμπρό για μας και τα παιδιά μας.


Με σεβασμό
και εκτίμηση

Σπυριδούλα Αποστολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad