«Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»: Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ηλία Γεωργαλή - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαΐου 2014

«Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»: Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ηλία Γεωργαλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Ηλίας Γεωργαλής με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στον Δημότη-ψηφοφόρο και στον τόπο μας, θα συνεχίσει μέχρι την ημέρα των εκλογών να δίνει στην δημοσιότητα τις θέσεις της, τις προτάσεις της, το πρόγραμμα της για τον Δήμο που αγαπάμε.

Τις προηγούμενες ημέρες δώσαμε στην δημοσιότητα το περίγραμμα και τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος μας, καθώς και το πρώτο μέρος των προγραμματικών θέσεων και δεσμεύσεων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ.

Σήμερα δημοσιεύουμε το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Ξηρομέρου και επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ, Ηλία Γεωργαλή για τις Δημοτικές εκλογές, καθώς και την ‘‘ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ’’ της παράταξης μας.

Στις επόμενες μέρες θα δημοσιευτούν και τα υπόλοιπα μέρη, των προγραμματικών μας θέσεων, σε θεματικές ενότητες.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ – ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ , πριν την κάλπη, πρέπει να ξέρει τα πάντα για μας και εμείς δεν θα του στερήσουμε τούτο το Δημοκρατικό του δικαίωμα.
Μακάρι να το πράξουν και οι άλλες παρατάξεις.


Μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Ξηρομέρου Ηλία Γεωργαλή









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad