Γιάννης Τριανταφυλλάκης: «Η τεράστια δύναμη του δημότη, η ψήφος του κάθε Ξηρομερίτη θα αλλάξει τα πάντα την προσεχή Κυριακή» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαΐου 2014

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: «Η τεράστια δύναμη του δημότη, η ψήφος του κάθε Ξηρομερίτη θα αλλάξει τα πάντα την προσεχή Κυριακή»

Αναμείχθηκα στην πολιτική ζωή με μόνο κίνητρο να εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις για την προαγωγή του γενικού συμφέροντος του λαού μας, αλλά και την προβολή των ειδικότερων προβλημάτων της περιοχής μας.

Προχώρησα σε αυτό τον δρόμο γιατί αισθάνθηκα ως χρέος την ανάγκη, να παύσει να υπάρχει και χωρίς μάλιστα καθυστέρηση, το πολιτικό μοντέλο του παλαιοκομματισμού που βίωσε ο τόπος τα τελευταία τριάντα χρόνια, μοντέλο που μας οδήγησε στη χρεοκοπία που ζούμε σε συνδυασμό με τη οικονομική κρίση της χώρας.

Πίστευα και πιστεύω, ότι μπορώ να συγκρουστώ με ότι εμποδίζει την πολιτική αναγέννηση που είναι απολύτως αναγκαία και ότι μπορώ να συμβάλω με την προσωπική μου συμπεριφορά, αλλά και την αντίληψη που έχω για το πώς πρέπει να ενεργεί ο σημερινός πολιτικός, στην απόλυτα αναγκαία σήμερα αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Δήμου μας.
Ουσιώδες είναι το να γίνει απόλυτη συνείδηση και των πολιτικών και του λαού, ότι η μέχρι τώρα σχέση ανάμεσα στον πολιτικό και τον πολίτη, που βασίζεται στο ρουσφέτι, πρέπει άμεσα να τελειώσει.

Η διαμορφωμένη σχέση που πολεμώ και θα πολεμώ, στηρίζεται σε μία αμφίδρομη ανταλλακτική σχέση, που μου είναι απεχθής και αποκρουστική, λειτουργεί με ψευδείς εκατέρωθεν υποσχέσεις, και οδηγεί σε καταστάσεις δουλείας τους Δημότες έναντι των πολιτικών και σε καταστάσεις, τα δεινά αποτελέσματα των οποίων, τα έχουμε μπροστά μας ολοζώντανα.

Το ρουσφέτι αποτέλεσε και αποτελεί και σήμερα δυστυχώς, το μόνιμο μέσο εξυπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτικών, ώστε να εξασφαλίζεται η εκλογή των και η πολιτική και, δυστυχώς για τους πιο πολλούς, και η οικονομική τους επιβίωση.

Ο παλαιοκομματισμός έχει χρεοκοπήσει στη συνείδηση του Ξηρομερίτη, και τούτο γιατί υπήρξε ιδιοτελής και δεν είχε όραμα, δεν δούλεψε γι' αυτήν, αλλά για το δικό του συμφέρον.

Προσωπικά, δεν μπορώ να λειτουργώ ως πολιτικός στο πρότυπο που οι πολιτικοί του παρελθόντος υιοθέτησαν και εφάρμοσαν. Δεν εννοώ να «αξιοποιώ» τη θέση μου για να δεσμεύω πολίτες στο άρμα μου για να με εκλέξουν...

Δεν θέλω να ανήκω και ούτε θα ανήκω ποτέ σε αυτό το είδος των πολιτικών παλαιάς κοπής. Είμαι βέβαιος ότι ο λαός του Ξηρομέρου έχει κατανοήσει απόλυτα το όνειδος του παλαιοκομματισμού και τις καταστροφικές για το τόπο συνέπειές του. Γι' αυτό πιστεύω ότι σήμερα θα με κατανοήσει πιο εύκολα! Η τεράστια δύναμη του δημότη, η ψήφος του κάθε Ξηρομερίτη θα αλλάξει τα πάντα την προσεχή Κυριακή.

Ο συνδυασμός μου το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ κατεβαίνει ανανεωμένος με νέα άφθαρτα και ικανά στελέχη για να πάει επιτέλους αυτός ο τόπος μπροστά. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ με τη στήριξη όλων των υγειών δυνάμεων ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης.

2 σχόλια:

  1. κ. Τριανταφυλλακη ποιον κοροιδευετε; δεν ανηκετε στον παλαιοκομματισμο, αλλα στηριζετε παλαιοκομματικο συνδιασμο...
    δεν ειστε πολιτικος οπως ειπατε .. αλλα δρασατε σαν πολιτικος....
    οσο για το ρουσφετι... νομιζω αλλα λετε στα λογια κι αλλα κανατε σε πραξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad