Δήλωση υποψηφιότητας του Σταύρου Τάκου με τον συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Σταύρου Τάκου με τον συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης»

Αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Πρώτα ο πολίτης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ, για την Τοπική Κοινότητα του Αγραμπέλου.

Γεννήθηκα το 1954 στο Αγράμπελο Ξηρομέρου. Είμαι παντρεμένος με την Γιαννούλα Νταγιάντα και έχω αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Γιώργο. Από τότε που συνταξιοδοτήθηκα από την Εθνική τράπεζα, διαμένω μόνιμα στο χωριό. Ασχολούμαι επαγγελματικά με την βιολογική κτηνοτροφία.

Η μεγάλη μου αγάπη για το χωριό και τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν το χωριό επί σειρά ετών, στάθηκαν αφορμή να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα.

Πιστεύω ότι ο συνδυασμός "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ" που επέλεξα με ευθύνη, με αρχηγό έναν άνθρωπο που γνωρίζει την αυτοδιοίκηση όσο κανένας άλλος, είναι αυτός που θα αλλάξει και θα οδηγήσει το Ξηρόμερο σε δρόμους ανάπτυξης και ελπιδοφόρας προοπτικής.

Έχοντας απόλυτη αίσθηση, της ευθύνης που αναλαμβάνω, ζητώ για πρώτη φορά από τους συγχωριανούς μου, να με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad