ΝΑΟΑΣ: Καθαρισμός Βυθού και Παραλίας Αστακού (φωτο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιουνίου 2014

ΝΑΟΑΣ: Καθαρισμός Βυθού και Παραλίας Αστακού (φωτο)

Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.ΑΣ., ευχαριστεί πολύ όλους συνέβαλλαν για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης "Καθαρισμός βυθού και ακτής" και πιο συγκεκριμένα τους Δύτες που συνέβαλλαν στον καθαρισμό του βυθού της πλαζ Αστακού (Μακρή Γιώργο, Πανταζή Απόστολο, Πανάγο Μανώλη, Νάκο Θωμά, Μπαλτίκα Φώτη, Τριανταφυλλάκη Γιάννη, Σκορδαλή Βασίλη, Σόμπολο Γιώργο, Πεφάνη Μάκη και Κρικρή Δημήτρη), τους εθελοντές επιφανείας που παρείχαν υποστήριξη σε όσους καταδύθηκαν (Μπαρμπάνη Νώντα, Αποστολάκη Κώστα, Ντεμίρη Βαγγέλη, Βλαχοπάνο Μιχάλη, Καρανίκα Μάκη, Στρατομήτρο Φάνη) και όσους συμμετείχαν στον καθαρισμό της ακτής.

Επίσης ευχαριστεί το Κέντρο Υγείας Αστακού για το ασθενοφόρο που διέθεσε για παν ενδεχόμενο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις Ιχθυοκαλλιέργειες Νηρέα για το πλωτό σκάφος, το φορτηγό και τους χειριστές που μας διέθεσε για την αποκομιδή των απορριμάτων.

Η ευαισθησία μας σε περιβαλλοντικά ζητήματα είναι έμπρακτα εκφρασμένη με τη διοργάνωση σχετικών εκδηλώσεων στο παρελθόν, όπως άλλωστε και η πρόθεσή μας να υλοποιήσουμε και να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο τέτοιες δράσεις και στο μέλλον.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.ΑΣ.


Δείτε φωτογραφίες...


(φωτ. makeart)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad