Η Εταιρεία Φίλων των Μνημείων της Παλαιομάνινας ευελπιστεί στη συνεργασία του κ. Γαλούνη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιουνίου 2014

Η Εταιρεία Φίλων των Μνημείων της Παλαιομάνινας ευελπιστεί στη συνεργασία του κ. Γαλούνη

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
Μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας
(έγκριση υπ΄ αριθμόν 125/1997 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου)
ΑΦΜ: 090305535, ΔΟΥ Μεσολογγίου
Τηλ 2632041251- 6972098451-6944944082

Παλαιομάνινα 21 Ιουνίου 2014

Το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Φίλων των Μνημείων της Παλαιομάνινας, με αφορμή την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη στο Δήμο Ξηρομέρου, εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που σε λίγες εβδομάδες και για μιά ολόκληρη πενταετία αναλαμβάνει.

Το σωματείο μας απευθυνόμενο προς τον νέο δήμαρχο και τα εκλεγέντα μέλη του συνδιασμού στο Δήμο, θυμίζει την γνωστή στο πανελλήνιο εικοσαετή και πλέον δράση του πολιτιστικού συλλόγου των Παλαιομανιτών και την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν οι κάτοικοι του χωριού για την διάσωση, ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Παλαιομάνινας και του τόπου μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε, με την νέα δημοτική αρχή, θα πάψει η δυσχέρεια η κωλυσιεργία, η αδράνεια, η υποσχεσιολογία και η αδιαφορία που βιώνουν τα τελευταία χρόνια οι σύλλογου οι οποίοι παράγουν πράγματι πολιτισμό και θα ενεργοποιήσει προς τη σωστή κατεύθυνση τον ανενεργό πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.

Κύριε Δήμαρχε, το ΔΣ και τα μέλη του συλλόγου μας, κρίνοντας από τις ευαισθησίες των δημοτικών συμβούλων του συνδιασμού και κυρίως τις προσωπικές σας, ευελπιστούμε στη συνεργασία για την ανάδειξη, διάσωση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος          ο Γεν. Γραμματέας
Κώστας Κουτουβέλης  Δημήτρης Πούλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad