Δήμος Ξηρομέρου: Καθ' όλα νόμιμες οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2014

Δήμος Ξηρομέρου: Καθ' όλα νόμιμες οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός, 4 Ιουνίου 2014

Σχετικά με τo υπ’ αριθμό πρωτ. 7234/29-05-2014 έγγραφο - καταγγελία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου «έλαβε εντελώς παράνομες αποφάσεις για εκτέλεση έργων και προμήθειων με απευθείας ανάθεση…», συνεδρίασε την 03/ 06/2014 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου μετά από έγγραφη πρόσκληση της Προέδρου κας Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωστούλα και παρουσία μελών των Επιτροπών παραλαβής έργων και προμηθειών, απεφάνθη ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν από αυτή κατά την προεκλογική περίοδο ήταν καθ΄ όλα νόμιμες, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα έχουν ήδη εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Καλεί τον καταγγέλλοντα όπως εγγράφως ανακαλέσει άμεσα το ψευδές, συκοφαντικό και απειλητικό έγγραφο του. Σε περίπτωση δε μη ανάκλησης της αναληθούς καταγγελίας η πλειοψηφία των μελών της Οικονομικής Επιτροπής επιφυλάχθηκε παντός ετέρου νομίμου δικαιώματος. Ο κος Γαλούνης αν και κλήθηκε νόμιμα να παραστεί και να εκθέσει τις απόψεις του στην επιτροπή δεν παραστάθηκε. Το κείμενο της αποφάσεως θα καθαρογραφεί τις προσεχείς ημέρες και θα αναρτηθεί ως ο νόμος προβλέπει.


Ακολουθεί η επιστολή του κ. Γαλούνη:





4 σχόλια:

  1. ευτυχως που η κ. Κουμανδρακη ξερει να διαβαζει.. ο κ. Γαλουνης λεει "ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ" το οποιο σημαινει οτι ειναι η αποψη του...κι εγω δε βλεπω εγγραφο καταγγελια...
    ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΣ ΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΒΡΩΜΑΕΙ.. ναι κ. ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ... ο τοπος που θελατε να κυβερνησετε βρωμαει.. ολα τα αλλα ενταλματα σας ειναι για πεταμα.. οταν ο τοπος βρωμαει.. κ οταν οι καδοι μπροστα απο τα σχολεια αποτελουν εστια μολυνσης... δηλωνω υπερ του κ. Γαλουνη να διαγραφουν ολα τα ενταλματα εως οτου ειδικα μαζευτουντ τα σκουπιδια... η κ. Κουμανδρακη ουδεποτε περπατησε στους δρομους του αστακου.. τζιπ δημαρχειο τζιπ σπιτι δε βλεπει και πολλα... εσεις ομως αγαπητα blog??? δε τα βλεπετε;; μαγαζια εχετε... θελετε να σας φερουν εναν καδο απ εξω να δουμε αν θα ενδιαφερθειτε;; γαιτι εξω απο το σπιτι μου βρωμαει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς κύριε ανώνυμε παρακολουθείτε την κα Σαμάρα τι κάνει; Τζιπ δημαρχείο τζιπ σπίτι;δεν πίνει καφέ ! Εργάζεται και δέχεται τον κόσμο στο γραφείο της! Σαν πολλά γνωρίζετε για εντάλματα κύριε ανώνυμε! Ύποπτον !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δημάρχου! Κατα την γνώμη μου αν δεν ήταν σίγουρος δεν θα έπρεπε να κοινοποιήσει το έγγραφο στην εισαγγελία και σε άλλους αρμόδιους φορείς!θίγονται έτσι συλλογικά όργανα και επιτροπές! Από τη στιγμή που ένα δημόσιο έγγραφο κοινοποιείται στην εισαγγελεια ειναι υποχρεωμένη να το διερευνήσει! Παρεμποδίζεται έτσι η λειτουργία του δημου! Και πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για ένα θέμα δημόσιας υγιεινής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eμεις δεν βγαλαμε μονο ΔΗΜΑΡΧΟ αλλα πηραμε και το λαγωνικο τον ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΣΑΙΝΙ να υποπτευετε και να παρακολουθει τους παντες με .........τους ειδικους!!!!!!!!!!!! ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΛΕΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad