Νίκος Ναούμης: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2014

Νίκος Ναούμης: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»

Φίλοι συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Ήταν τέτοια η έκπληξη μου από το αποτέλεσμα της κάλπης που χρειάστηκα κάποιες ημέρες για να διαπιστώσω το μέγεθος της, ως -ένα εκλεγμένος πλέον, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου!

Παρότι πάντα πίστευα στην επιτυχία του συνδυασμού μας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μου επιφυλάσσατε σε τέτοιο βαθμό, αυτή την σημαντική τιμή.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και υπόσχομαι να τιμήσω την υπογραφή εμπιστοσύνης που έβαλε ο κάθε ένας και η κάθε μία από εσάς, επιλέγοντας με ανάμεσα σε τόσους άξιους συνυποψηφίους.

Φίλες και Φίλοι συμπατριώτες,

Η ελπίδα μετά από αυτές τις εκλογές, δεν είναι απλά να αλλάξουμε Δήμαρχο στον ιστορικό μας τόπο. Είναι η ανάγκη να μιλήσουμε μια κοινή γλώσσα με την οποία να συζητήσουμε και οπωσδήποτε να εφαρμόσουμε, προγράμματα και δράσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας με έναν και μόνο στόχο: Δουλειές – Δουλειές – Δουλειές.

Σε μία πατρίδα φοβισμένων γέρων, άνεργων νέων και απελπισμένων σαραντάρηδων ο Δήμος Ξηρομέρου δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση.

Όλες οι δράσεις και οι αποφάσεις της νέας Δημοτικής Αρχής, της οποίας έχω την τιμή να στηρίζω με την εμπιστοσύνη που μου δώσατε, θα έχει αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.

Να βοηθούν οι συμπατριώτες μας να στηριχθούν σε περισσότερες δουλειές.

Η καθαριότητα, ο φωτισμός, η διαχείριση των απορριμάτων, η ασφάλεια, η ποιότητα του οδικού δικτύου, το καθαρό πόσιμο νερό, η διευκόλυνση του έργου των αγροτοκτηνοτρόφων και η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι προτεραιότητες πρώτης γραμμής. Όμως τίποτε από αυτά δεν θα έχει καμία αξία, όσο καλά και να διευθετηθούν, αν οι συμπατριώτες μας δεν έχουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες για το κοινό μας μέλλον.

Φίλες και φίλοι θέλω να ευχαριστήσω τον επερχόμενο Δήμαρχο κ. Γαλούνη για την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Πήρε την ευθύνη να εντάξει στην ομάδα του έναν νέο πτυχιούχο με σημαντική αναπηρία.

Τον ευχαριστώ θερμά που με επέλεξε.

Τον ευχαριστώ όμως περισσότερο, διότι έδειξε πως ότι οι άνθρωποι με αναπηρία, και μπορούν να σπουδάσουν αποφοιτώντας από τα πανεπιστήμια, και μπορούν να μετέχουν στη δημόσια ζωή και να κατέχουν θέσεις ευθύνης στον επαγγελματικό και ιδιωτικό βίο.

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, τα καλύτερα έρχονται. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε τη δύναμη να σας υπηρετήσω. Σας παρακαλώ να με κρίνετε αυστηρά!


Με τιμή

Νικόλαος Ναούμης
Πολιτικός Επιστήμων ΕΚΠΑ
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου
τηλ.: 6976160797
e-mail.: naoumis.n@gmail.com
web.: naoumis-nikos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad