Αγρίνιο: Προσφυγές εμπόρων κατά του ΟΑΕΕ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουλίου 2014

Αγρίνιο: Προσφυγές εμπόρων κατά του ΟΑΕΕ

Την Τετάρτη 9-7-2014 τρεις έμποροι της πόλης, με την συνδρομή και την αρωγή του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και ο Σύλλογός ξεχωριστά και επικουρικά, προσφεύγουν με αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αγρινίου, κατά του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Στην σχετική ανακοίνωση του Ε.Σ. Αγρινίου, επισημαίνεται:

«Διεκδικούν & διεκδικούμε και μέσω του δικαστικού αγώνα (τον οποίο θα φτάσουμε μέχρι τέλους αν χρειαστεί….) το αυτονόητο δικαίωμά μας στην κοινωνική ασφάλιση από τη μια μεριά αλλά και το δίκιο μας και την προστασία μας απέναντι στις παράνομες, αντισυνταγματικές και τοκογλυφικές ορέξεις ενός οργανισμού που μας κρατά ομήρους ασφαλισμένους – ανασφάλιστους.

Ενός οργανισμού που κάνοντας κατάχρηση δημόσιας εξουσίας, εκβιαστικά απαιτεί εισφορές (έντοκες μάλιστα) για υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ποτέ δεν μας παρείχε!!!

Εκβιάζει με κατασχέσεις και κάθε είδους επαίσχυντες απειλές για "οφειλόμενα ασφάλιστρα" κλάδου υγείας, όταν μας έχει ταυτόχρονα ανασφάλιστους, υποχρεώνοντάς μας ή να πληρώνουμε μόνοι μας (ο θεός και η καρδιά μας ξέρουν πως...) τους γιατρούς, τα χειρουργεία, τα φάρμακα ή να πεθαίνουμε.

Και σε αυτόν τον αγώνα, καλούμε σε συμπαράσταση όλους τους συναδέλφους, όλους τους συμπολίτες, όλους τους φορείς.

Όταν το «αυτονόητο» δικαίωμα στην υγεία και την κοινωνική περίθαλψη γίνεται »ζητούμενο» και «κοινωνικό αίτημα» , όταν το συνταγματικά κατοχυρωμένο κοινωνικό κράτος μεταλλάσσεται σε μηχανισμό επιβολής της βαρβαρότητας και στην υγεία, τότε μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε.

Τετάρτη 9-7-2014 και ώρα 10:30 πμ στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου

πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad