Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα: Το λιμάνι δεν είναι πάρκινγκ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

21 Ιουλίου 2014

Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα: Το λιμάνι δεν είναι πάρκινγκ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΥΤΙΚΑ
Μύτικας 20.7.2014

Κάθε καλοκαίρι ερχόμαστε αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα όσον αφορά το λιμάνι και τα αυτοκίνητα που βρίσκονται μόνιμα παρκαρισμένα, ειδικά στον δυτικό λιμενοβραχίονα. Το λιμάνι είναι ένας χώρος για να εξυπηρετούμαστε όλοι!!!

Αυτή την στιγμή όλο το τμήμα του δυτικού λιμενοβραχίονα είναι κλεισμένο από τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση στα καραβάκια που εξυπηρετούν τα νησιά Κάλαμος και Καστός. Πρόβλημα είναι και για τους κατοίκους αλλά και για τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που θέλουμε να στείλουμε εμπορεύματα απέναντι και δεν μπορούμε. Φανταστείτε τι γίνεται όταν συναντηθούν δύο φορτηγά!!!

Έχουμε απευθυνθεί με σχετικό έγγραφο στο Λιμεναρχείο Λευκάδας και η απάντηση ήταν ότι επειδή δεν υφίσταται καθορισμένη χερσαία ζώνη λιμένα δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο ΚΟΚ. Η Αστυνομία μας είπε ότι δεν μπορεί να επέμβει γιατί είναι λιμάνι!!! Στη συνέχεια απευθυνθήκαμε στο Λιμενικό Ταμείο Αιτ/νίας όπου πήραμε την ίδια απάντηση.

Όπως και να έχει το πρόβλημα παραμένει το ίδιο και γίνεται πιο έντονο όσο προχωρά το καλοκαίρι.

Μην ξέροντας τι άλλο να κάνουμε, απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ στον Δήμο και την Τοπική Κοινότητα για ΑΜΕΣΗ λύση του προβλήματος.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΥΤΙΚΑ

Φάρρος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad