Παναγιώτης Στάϊκος: «Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση. Αυτό είναι μικροπρέπεια και κατάντια.» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

22 Αυγούστου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: «Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση. Αυτό είναι μικροπρέπεια και κατάντια.»

Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση. Αυτό είναι μικροπρέπεια και κατάντια.

Πληροφορήθηκα χθες, ότι ο κύριος Ηλίας Γεωργαλής με τους συνεργάτες του, κυρίους Λευτέρη Μάντζαρη και Νίκο Σκάτζα, πήγαν στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Αστακού και με την Αστυνομία σταμάτησαν τις εργασίες τοποθέτησης ΠΑΡΚΕ στο κλειστό, οι οποίες γινόντουσαν με δωρεά του κυρίου Αποστόλη Πανταζή, επειδή το εν λόγω κλειστό όταν έγινε το 1988 δεν είχε οικοδομική άδεια, όπως εξ’ άλλου όλα τα Δημόσια Κτήρια τότε, όπως και το Λύκιο Αστακού, το οποίο κατασκευάστηκε από τον ΟΣΚ και την Νομαρχία.

Για το νέο κλειστό το οποίο ξεκίνησε στην θητεία μου, ως Δημάρχου Αστακού και εύχομαι να τελειώσει γρήγορα και θα είναι ένα Παλάτι για τον αθλητισμό, όχι μόνο εκδώσαμε οικοδομική άδεια, αλλά για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να κάνουμε πρώτα τοπικό ρυμοτομικό, γιατί ήταν εκτός σχεδίου Πόλης και επιπλέον και άδεια πρόσβασης στον Δημόσιο δρόμο.

Αυτό που κάνατε κύριε Γεωργαλή μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι και ηθικό !!! Είναι εξαιρετικά ανήθικο και μικροπρεπές. Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά κατάντια!!! Φαίνεται πως κάτι ήξερε ο λαός του Ξηρομέρου, που με το ζόρι σας έδωσε 10% !!! Θα πρέπει να το αντιληφθείτε, ότι οι εκλογές τελείωσαν και δεν είναι ντροπή να χάσει κανείς τις εκλογές, αλλά ντροπή είναι να κάνει μικροπρέπειες !!!.

Νομίζετε πως με τέτοια τερτίπια θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας; Ή νομίζετε πως με τέτοιες μικροπρέπειες κάνετε κακό στον κύριο Γαλούνη και στον κύριο Πανταζή; Κακό κάνετε στην κοινωνία, στην νεολαία μας και στον τόπο γενικά.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνετε. Όταν πήραμε απόφαση να μπαζώσουμε τα βούρλα στην Βλύχα δίπλα στο καρνάγιο, κάνατε μέχρι μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα, αλλά εγώ σας αγνόησα, ολοκληρώνοντας το έργο και εξωραΐζοντας και αναβαθμίζοντας την περιοχή, ο δε Εισαγγελέας σας «έγραψε κανονικά» πετώντας την μηνυτήρια αναφορά σας στα σκουπίδια !!!

Κύριε Δήμαρχε εγώ θέλω να σας παρακαλέσω να εντάξετε στο πρόγραμμα σας, αυτό τον χώρο για τον οποίο ο κύριος Γεωργαλής μας έστειλε στον Εισαγγελέα, χωρίς να καταφέρει τίποτα, να τον στρώσετε με γκαζόν, να φυτέψετε δένδρα και να βάλετε παγκάκια, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη εικόνα στην είσοδο της Πόλης μήπως επιτέλους αναληφθεί ο κύριος Γεωργαλής πόσο κοντόφθαλμα βλέπει τα πράγματα κάποιες φορές !!!!

Κύριε Δήμαρχε και κύριε Πανταζή, αγαπητέ Αποστόλη, εγώ σας είχα πει ότι δεν σας στήριξα, αλλά σε κάθε καλή ενέργεια όπως αυτή, η οποία αναβαθμίζει τον τόπο μας θα είμαι δίπλα σας. Αυτούς τους κυρίους αγνοήστε τους. Μην «μασάτε» στις ψευτοαπειλές κάποιων ψευτο-ΣΥΡΙΖΑ-δων. Θα πρέπει να ξέρετε πως για την τσιμεντόστρωση του μόλου μπροστά στο ΚΤΕΛ, που ένας κομπλεξικός Λιμενάρχης μας φόρτωσε με μηνύσεις, ότι όλοι, εργολάβοι, εργάτες, Αντιδήμαρχοι και μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής, απαλλάχτηκαν από τα Δικαστήρια!!!!

Γι΄ αυτό σας προτρέπω καλέστε τον Λαό του Αστακού να κάνουμε κατάληψη στο Γυμνάσιο (κατάληψη όχι για να το γκρεμίσουμε, όπως δυστυχώς έκαναν κάποιοι μαθητές σε κάποιες καταλήψεις, αλλά για να το αναβαθμίσουμε κάνοντας ΠΑΡΚΕ το δάπεδο). Θα κλειδώσουμε τις πόρτες με λουκέτα και τα συνεργεία μέσα σε μια μέρα θα τελειώσουν. Εγώ δηλώνω πως θα είμαι εκεί πρώτος. Και εάν τολμήσουν αυτά τα λεβεντόπαιδα να έρθουν, θα τους πετάξουμε με τις κλωτσιές «έξω από τον οίκο του πατρός μας». Εάν έχουν τα κότσια ας φέρουν Εισαγγελέα με τα ΜΑΤ να κόψουν τις αλυσίδες και να μας πάνε αυτόφωρο. Μέχρι να γίνει το δικαστήριο ο κύριος Κάκκος (ο οποίος είχε κάνει και την μελέτη του έργου, με το οποίο δημοκρατήθηκε το κλειστό), στον οποίο η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει αναθέσει την πράξη νομιμοποίησης και έκδοσης οικοδομικής αδείας, η οποία θα στοιχίσει 15.000 ΕΥΡΩ (αυτό τους ικανοποιεί;), θα έχει εκδώσει την οικοδομική άδεια και τότε στον κύριο Γεωργαλή και στην παρέα του θα έχει μείνει η μικροπρέπεια και στην κοινωνία θα έχει μείνει το ΠΑΡΚΕ στο κλειστό. Και τότε που το κλειστό θα έχει οικοδομική άδεια, δεν χρειάζεται καμία άδεια για να στρωθεί το δάπεδο με ΠΑΡΚΕ. Αυτά όμως είναι απλά νομικά τερτίπια και τίποτα άλλο.!!!!

Κύριε Πανταζή, αγαπητέ Αποστόλη, εγώ σε αντιδιαστολή με τον κύριο Γεωργαλή και την παρέα του, θέλω να σε ευχαριστήσω και να σε συγχαρώ, γιατί έδωσες εντολή σε μηχανικό να ετοιμάσει το απορριμματοφόρο MERCEDES, γιατί είναι πραγματικό αστέρι, το οποίο μας είχε κάνει δωρεά η Ιχθυοκαλλιέργεια ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, στο οποίο δυστυχώς κάποιοι έσπασαν τα τζάμια και το παρμπρίζ και ξήλωσαν το ταμπλό (εμείς λόγω αυτών των δολιοφθορών τα βάζαμε σε νοικιασμένη αποθήκη) .

(Έτσι για την ιστορία σου γνωρίζω ότι λίγο πριν παραδώσω τον Νοέμβριο του 2010 πλήρωσα από δικά μου χρήματα στον Συμβολαιογράφο στην Πάτρα για να γίνει η μεταβίβαση του αυτοκίνητου από την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ στον Δήμο Αστακού 1750 ΕΥΡΩ.) Ο φάκελος του αυτοκινήτου είναι στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και αφού περάσει ΚΤΕΟ, παίρνει πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας. Και πάλι συγχαρητήρια. Το αυτοκίνητο είναι ΑΣΤΕΡΙ !!!

Εγώ πάντως, για όποιον στο όνομα της κατ’ επίφασιν νομιμότητος με τερτίπια εμποδίζει δωρητές, να προσφέρουν στην κοινωνία, δεν αισθάνομαι οργή, αλλά οίκτο!!!

Αστακός 22/8/2014
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

1 σχόλιο:

  1. θα μπορουσε επιτελους καποιος να καταλαβει οτι θελουμε νααπτυξει στον τοπο μας; θελουμε τον αθλητισμο, θελουμε να κατεβαινουμε στην παραλια και να μη βρωμαει; ο κ. Γεωργαλης εμφανιζεται καθε 4 χρονια, δηλωνει υποψηφιος δημαρχος και μετα μην τον ειδατε...
    οσοι ερχεστε εναντια στο συμφερον του τοπου, ειστε απεναντι μας....
    ο κ. Σταικος, σαν ιατρος, εχει μπει στα σπιτια ολων μας κι εχει προσφερει βοηθεια σε ολους μας... προσωπικα διαφωνουσα και διαφωνω με τις "φιλιες" που ανεπτυξε... αλλα τον θεωρω σωστο και ντομπρο.. κι ο Αστακος φτιαχτηκε επι εποχη Στρατου και βεελτιωθηκε επι Σταικου...ο Πανταζης προσφερει στον τοπο, κι η μικροψυχια μας δε μας αφηνει να δουμε περα απο τη μυτη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad