Αγιασμός της ομάδας μπάσκετ του Αίολου Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

09 Σεπτεμβρίου 2014

Αγιασμός της ομάδας μπάσκετ του Αίολου Αστακού

Σήμερα Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της ομάδας μπάσκετ Αίολος Αστακού.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Ιερέας Δημήτριος Τέγας εντός του γηπέδου παρουσία των παικτών της ομάδας, των προπονητών, των μελών του διοικητικού συμβουλίου, και του Δημάρχου Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνη.

Ο Ιερέας π. Δημήτριος, μετά τον αγιασμό ευχήθηκε στους παίκτες και τους παράγοντες καλή αθλητική χρονιά, υγεία σε όλους και ασφαλώς νίκες και προαγωγές σε ανώτερες κλάσεις. Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν κάποια κεράσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τοποθετήθηκε το παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Αστακού, ώστε η ομάδα του Αιόλου να μπορεί να προπονείται στο γήπεδό της.
πηγή: xiromeronews / φωτ.: Πανωραία Πανταζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad