Στη θάλασσα βρέθηκαν δυο λαθρομετανάστες στην θαλάσσια περιοχή του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Φεβρουαρίου 2015

Στη θάλασσα βρέθηκαν δυο λαθρομετανάστες στην θαλάσσια περιοχή του Αστακού

Τα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζουν να επιλέγουν οι διακινητές για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στην γειτονική Ιταλία.

Άλλο ένα συμβάν που σημειώθηκε στις 21-2-2015 στην θαλάσσια περιοχή του Αστακού ήρθε να προστεθεί στα πολλά που έχουν συμβεί και έχουν σχέση με λαθροδιακίνηση.

Δυο Πακιστανοί βρέθηκαν να κολυμπούν στη θαλάσσια περιοχή Βελά το πρωί, και ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου το οποίο με τη βοήθεια αλιευτικών κατάφερε να τους περισυνέλεξε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, με σοβαρά συμπτώματα υποθερμίας.

Όπως είπαν οι ίδιοι είχαν επιβιβαστεί σε σκάφος μαζί με άλλους με προορισμό την Ιταλία, όταν όμως βγήκαν στα ανοικτά μετάνιωσαν και ήθελαν να γυρίσουν πίσω. Οι λαθροδιακινητές τους εφοδίασαν με σωσίβια και τους έριξαν στη θάλασσα. Το σκάφος με το οποίο θα ταξίδευαν συνέχισε το ταξίδι του με αδιευκρίνιστο αριθμό επιβατών.

Οι δυο Πακιστανοί αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του νοσοκομείου Μεσολογγίου οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος τους άφησε ελεύθερους.

Την προανάκριση ανέλαβε το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

πηγή: aixminews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad