Ξεκινά το τρύπημα της Παλιοβούνας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαρτίου 2015

Ξεκινά το τρύπημα της Παλιοβούνας

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η διάνοιξη των σηράγγων στην Κλόκοβα, όπου το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει όλη η προετοιμασία και από τις δυο πλευρές.

Είναι θέμα χρόνου να μπει το μηχάνημα που θα κάνει τη διάνοιξη, ξεκινώντας και από τις δυο πλευρές ταυτόχρονα, όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος του έργου πολιτικός μηχανικός Λευτέρης Μαλανδράκης. Το ζήτημα με τα αρχαιολογικά ευρήματα στη θέση Παλαιομονάστηρο έχει λήξει, καθώς η ανασκαφή ολοκληρώθηκε και το ΚΑΣ έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχιση των εργασιών. Η σήραγγα θα έχει μήκος τρία χιλιόμετρα περίπου, στα δύο άκρα θα εμφανίζει μια μικρή καμπύλη, ενώ στη συνέχεια θα είναι ευθεία.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία φρόντισε να τοποθετήσει και φράχτες στο βουνό της Κλόκοβας για να μην υπάρξουν προβλήματα από τυχόν πτώσεις λίθων.

 






πηγή: aixminews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad