Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι ενόψει Πάσχα - Κατάσχεση ποσότητας κρέατος στο Αγρίνιο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Απριλίου 2015

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι ενόψει Πάσχα - Κατάσχεση ποσότητας κρέατος στο Αγρίνιο

Εντατικοποιούν καθημερινά τους ελέγχους οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εν όψει των εορτών του Πάσχα στις εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων ζωικής προέλευσης, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και των συμφερόντων των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Τμήμα Κτηνιατρικής Αιτωλοακαρνανίας κατά την διάρκεια ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε σε εγκατάσταση εμπόρου κρέατος που δραστηριοποιείται στο Δήμο Αγρινίου, διαπίστωσε την ύπαρξη μεγάλης ποσότητας κρέατος και παρασκευασμάτων, περίπου 2.700 κιλά. 

Τα παραπάνω τρόφιμα χαρακτηρίστηκαν από τους ελεγκτές «ακατάλληλα προς κατανάλωση», κατασχέθηκαν και οδηγήθηκαν για καταστροφή - αποτέφρωση στον κλίβανο του Σφαγείου Αγρινίου. 

Στην εν λόγω επιχείρηση θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διοικητικές κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad