Δύσκολη νίκη για τον Ηρακλή με 1-0 την Α.Ε. Βάλτου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαΐου 2015

Δύσκολη νίκη για τον Ηρακλή με 1-0 την Α.Ε. Βάλτου

φωτο αρχειου
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - Α.Ε ΒΑΛΤΟΥ 1-0
 
Με τέρμα στο 92΄ λεπτό της αναμέτρησης με ατομική προσπάθεια του ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ Σπύρου η ομάδα μας επικράτησε δύσκολα της φιλοξενούμενης ομάδας. Είχαμε χαρακτηρίσει την αναμέτρηση σαν αγώνας δίχως αύριο και δικαιωθήκαμε. Το τέρμα που σημειώθηκε μπορεί να είναι και η άνοδος στην Α΄κατηγορία.

Τώρα η ομάδα μας θέλει ισοπαλία στο γήπεδο της Α.Ε Βάλτου ή εάν ηττηθεί, ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδό μας.

Σημαντική η βοήθεια των φιλάθλων μας που κατάλαβαν την σπουδαιότητα του παιχνιδιού και ενθάρρυναν συνεχώς τους παίχτες μας.Τους χρειαζόμαστε κοντά μας έως και να τελειώσουν τα μπαράζ ανόδου στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος άλλα έχουμε βάλει τις βάσεις για να πετύχουμε τον στόχο μας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ.,ΛΙΒΑΝΗΣ Β.,ΛΙΒΑΝΗΣ Π.,ΓΚΑΤΣΗΣ Ι.,ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι.,TAFANI O., ΑΡΓΡΥΡΗΣ Α.(63΄ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ Σ.),ΛΑΔΑΣ Γ.,ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Θ.,ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Γ., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ.,(63΄ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ).

Α.Ε ΒΑΛΤΟΥ: ΝΕΣΤΩΡΑΣ Δ.,ΤΣΑΚΑΛΟΣ Ζ.,ΖΩΗΣ .,ΝΕΣΤΩΡΑΣ Γ., ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Σ.,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ,ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ(87΄ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Κ.), ΨΩΜΟΔΟΤΗΣ ., ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ.,ΤΥΜΠΑΣ (80΄ΘΩΔΗΣ), ΒΑΙΝΑΣ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε ΒΑΛΤΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (06-05-2015, ΩΡΑ 17.00')


Δελτίο Τύπου
Ηρακλή Αστακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad