Η ιπτάμενη κάμερα που σε ακολουθεί παντού και σε καταγράφει! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Μαΐου 2015

Η ιπτάμενη κάμερα που σε ακολουθεί παντού και σε καταγράφει!

Δεν είναι ένα απλό drone, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί της, ούτε όμως και μία απλή κάμερα. Είναι η ιπτάμενη Lily Camera, η οποία σε ακολουθεί και σε φωτογραφίζει. Γιατί έτσι...

Lily Camera

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και εξελίσσοντας τα concepts που έχουμε δει όσον αφορά τα drones, τα selfies και όχι μόνο, η Lily μπορεί να τραβήξει στα 1080p, 60 FPS ή στα 720p, 120FPS αλλά και φωτογραφίες στα 12MPixels, ενώ διαθέτει και υποδοχή microSD. Είναι κατασκευασμένη από μαύρο πολυκαρβονικό υλικό και βουρτσισμένο αλουμίνιο, αλλά και αδιάβροχη σύμφωνα με το πρότυπο IP67. Χρησιμοποιεί ενσωματωμένο GPS ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με μία συσκευή εντοπισμού που μπορείτε να έχετε στον καρπό σας ή στην τσέπη σας για να σας ακολουθεί και να σας καταγράφει.
lily remote
Επιπλέον, έχει ένα σύστημα που αναγνωρίζει το πρόσωπό σας ώστε να μπορεί αυτό που τραβάει να είναι πάντα... εσείς. Η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου εξασφαλίζει 20 λεπτά πτήσης και απαιτεί 2 ώρες φόρτισης.

Lily Camera2

Χρειάζεται μήνες ακόμη ώστε να γίνει ένα ολοκληρωμένο προϊόν διαθέσιμο για αγορά, ωστόσο η prototype έκδοσή της κάνει ήδη βόλτες, όπως αυτή που παρακολούθησε το Mashable στον ουρανό του Manhattan...


LilyCameraThrow

Όσοι την προπαραγγείλουν από τώρα θα την αποκτήσουν έναντι 499 δολαρίων, ενώ, όταν διατεθεί, η τιμή της θα είναι πολύ υψηλότερη.

Δείτε ένα video από τη Lily Camera...
πηγή: digitallife
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad