Ο Δήμος Ξηρομέρου στο διαδίκτυο! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Μαΐου 2015

Ο Δήμος Ξηρομέρου στο διαδίκτυο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδημότες / Συνδημότισσες – φίλοι και φίλες,

Σε μια εποχή που η πληροφορία είναι μέρος της καθημερινότητας δεν αποτελούσε τιμή για τον δήμο μας να μη διαθέτει ιστοσελίδα, το οποίο άλλωστε ήταν και υποχρέωση μας.

Σήμερα κάνοντας πράξη την προεκλογική μας εξαγγελία, σας παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα του δήμου.

Το www.dimosxiromerou.gr, είναι ο δίαυλος επικοινωνίας της δημοτικής αρχής του Ξηρομέρου με τον κάθε Ξηρομερίτη και την κάθε Ξηρομερίτισσα όπου κι αν αυτοί βρίσκονται.

Βασισμένη στο τρίπτυχο:

> διαφάνεια
> λειτουργικότητα και
> διάδραση

σκοπεύει στην πληροφόρηση και στην υποστήριξη του δημότη.

Ότι γίνεται, ότι αποφασίζεται, θα αναρτάται και θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες. Τίποτα δεν θα μένει μυστικό και τίποτα δεν θα κρύβεται.

Πέρα από αυτό η ιστοσελίδα προσφέρει ειδικό χώρο για τη δωρεάν διαφήμιση επιχειρήσεων του δήμου και τη τουριστική προβολή του τόπου μας. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να στείλουν υλικό στο e-mail του δήμου. Ομοίως πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι είναι καλοδεχούμενοι στη σελίδα του δήμου.

Τέλος, περιμένουμε τις προτάσεις των δημοτών για να βελτιωθούμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα από την ειδική φόρμα με τίτλο "αιτήματα-παράπονα-προτάσεις" είτε, στέλνοντας μήνυμα στις ακόλουθες διευθύνσεις: info@dimosxiromerou.gr και dimarxos@dimosxiromerou.gr .


ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad