Ευχαριστήρια επιστολή της Σοφίας Χολή για τα εγκαίνια του ιατρείου της (δείτε φωτο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαΐου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή της Σοφίας Χολή για τα εγκαίνια του ιατρείου της (δείτε φωτο)

Ευχαριστήρια Επιστολή

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς, που με την παρουσία σας τιμήσατε τα εγκαίνια του Ιατρείου μου και όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, αλλά στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια. Να ευχαριστήσω φίλους και συναδέλφους που με χαρά δεχτήκαν και ανταποκριθήκαν στην πρόσκλησή μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά για την παρουσία τους τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κο Λύτρα Ιωάννη, τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γαλούνη Ερωτόκριτο, τον πρώην Δήμαρχο Αστακού και συνάδελφο κο Στάικο Παναγιώτη, τον πρώην Δήμαρχο Αλυζίας κο Τριποτσέρη Δημήτριο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Λυμπεράτο Σπυρίδωνα, τον Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κο Λαϊνά Κωνσταντίνο, τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Αλυζίας κο Μουρκούση Βασίλειο, καθώς και όλους τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους που με τίμησαν.

Ιδιαίτερα, γνωρίζοντας πολύ καλά τον φόρτο της πολύτιμου και ιεράς εργασίας του, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κο Κοσμά, που τέλεσε τον αγιασμό με τους συνεργάτες του.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην οικογένεια μου που με στήριξε στην μέχρι τώρα πορεία μου, στον σύζυγό μου και συνάδελφο Τριανταφυλλάκη Ιωάννη και την κόρη μας Χρυσούλα.

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να επιτελώ το λειτούργημα του ιατρού με σύνεση και ανθρωπιά σεβόμενη τον όρκο που έχω δώσει.

Με απεριόριστη εκτίμηση,
Σοφία Ν. Χολή – Τριανταφυλλάκη
Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad