Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Μαΐου 2015

Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες της περιοχής μας και πιστεύουμε ότι με ενότητα και με τη συμπαράσταση των κατοίκων και των φορέων θα δικαιωθεί.

Συμφωνούμε απόλυτα με τα αιτήματα των απεργών: 1) Για πληρωμή της μισθοδοσίας στην ώρα της. Είναι θέμα αξιοπρέπειας οι εργαζόμενοι να μην ζητιανεύουν την πληρωμή της εργασίας των 2) Για έναρξη καταβολής και χορήγηση βεβαίωσης οφειλής των δεδουλευμένων.

Χαιρετίσουμε την απόφαση των εργαζομένων να εγγραφούν στο σωματείο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών και καλούμε και τους εργαζόμενους στις άλλες ιχθυοκαλλιέργειες να πράξουν το ίδιο.
Προτρέπουμε την ιδιοκτησία να σκύψει με σεβασμό και να λύσει άμεσα τα δίκαια αιτήματα σας και από κάθε αρμόδια αρχή να παρέμβει αποφασιστικά προκειμένου να τερματισθεί η εργοδοτική ασυδοσία στο χώρο σας.

Τέλος καλούμε τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής μας να σας συμπαρασταθούν για τη δικαίωση του αγώνα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad