Ηρακλής Αστακού: Η κατάταξη, η πορεία και η εκλογή νέας διοίκησης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαΐου 2015

Ηρακλής Αστακού: Η κατάταξη, η πορεία και η εκλογή νέας διοίκησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά και την ήττα με 2-1 από τον Αλικυρναικό Αγίου Θωμά η ομάδα μας τερμάτισε τρίτη στα μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητριών. Με την κατάταξη αυτή η ομάδα μας θα ανέβει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ μόνο αν κάποια ομάδα από αυτή την κατηγορία δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα σενάριο που φημολογείται έντονα.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά κάτω από αντίξοες συνθήκες η οποία τελείωσε με το παραπάνω αποτέλεσμα. Η διοίκηση και συγκεκριμένα αυτοί που έτρεξαν την ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα προσπάθησαν για το καλύτερο. Συνοδοιπόροι σε αυτό ήταν τα μέλη και οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι ενθάρρυναν διοίκηση και παίχτες και βοηθούσαν οικονομικά.

Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ από τα τρία (3) μέλη του Δ.Σ (Α.Γ.Σ Αστακού) που συμφώνησαν ότι θα συμμετάσχουν στην συγχώνευση του καλοκαιριού και από αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας. Αυτοί εμφανίστηκαν το καλοκαίρι για τους γνωστούς λόγους και μετά έμειναν θεατές. Την πρόσπαθειά μας αυτή κάποιοι δεν την σεβάστηκαν και την υπονόμευσαν.

Μετά την κοπιαστική αυτή χρονιά και επειδή κάποια από τα ενεργά μέλη του Δ.Σ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραιτηθούν θα παρακαλούσαμε όποιος ενδιαφέρεται να στελεχώσει την διοίκηση να το δηλώσει εντός της εβδομάδας. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει εφικτό και για να μην χάνεται χρόνος θα γίνει γενική συνέλευση για την εκλογή νέας διοίκησης.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad