Σκότωσαν άλογο στον Πεταλά (φωτο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαΐου 2015

Σκότωσαν άλογο στον Πεταλά (φωτο)

Άλλο ένα περιστατικό που επαληθεύει τα ζωώδη ένστικτα κάποιων ατόμων προς δεσποζόμενα ή ακόμη και προς τα αδέσποτα ζώα συνέβη προ τριών ημερών στο βουνό Πεταλάς που είναι στον δήμο Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή «γρίβο άλογο» του Πεταλά, σε κεντρικό οδικό άξονα του βουνού, βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του νεκρό άλογό, το οποίο ήταν μόλις πέντε ετών. Το άλογο πέθανε από αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πυροβολισμός που δέχθηκε ήταν πολύ πρόσφατος από την στιγμή που βρέθηκε το άτυχο ζώο.

Αμέσως, ενημερώθηκε η αστυνομία και κατατέθηκε μήνυση κατ' αγνώστων. Ο ιδιοκτήτης, αναμένεται στην αρχή της επόμενης εβδομάδα να πάει στον εισαγγελέα ώστε να συνεχίσει περαιτέρω την υπόθεση.Γενικά, στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν βρεθεί και στο παρελθόν νεκρά άλογα, τα οποία θανατώθηκαν με αντίστοιχο τρόπο. Η αξία του εν λόγω αλόγου πιθανολογείται ότι αγγίζει τουλάχιστον τις τέσσερις χιλιάδες ευρώ. Τον τελευταίο καιρό, τα κρούσματα θανάτωσης δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων πληθαίνουν. Υπενθυμίζουμε ότι εντός τις εβδομάδας θανατώθηκαν στον Αστακό και τον Μύτικα τριάντα με σαράντα δεσποζόμενα ζώα, σκυλιά και γάτες, ενώ κακοποιημένο και δεμένο σκυλί βρέθηκε κοντά στην ταΐστρα που έχει τοποθετηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Καμαρούλας.

πηγή: Eφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad