Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του "Κένταυρου" Αστακού στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαΐου 2015

Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του "Κένταυρου" Αστακού στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing

Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία είχε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα KICK BOXING που διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Αμφιλοχίας την Κυριακή 17 Μαΐου 2015.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος σύλλογοι από Αιτ/νία , Άρτα, Πρέβεζα και Ιωάννινα και διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία του Πυγμαχικού Συλλόγου Αμφιλοχίας. Αν και το πρωτάθλημα είχε φιλικό χαρακτήρα χωρίς ανάδειξη νικητή, στους εφήβους και στους άνδρες οι αγώνες ήταν πολύ δυνατοί μιας και συμμετείχαν έμπειροι αθλητές και δεν ήταν λίγες οι φορές που σημειώθηκαν ισχυρά νοκ άουτ. Ο εντυπωσιακός όμως αγώνας τόσο από πλευράς τεχνικής όσο και δύναμης δεν ήταν ανάμεσα σε άνδρες αλλά σε δύο πολύ δυνατές αθλήτριες του ΗΡΑΚΛΗ Αγρινίου (ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ ΤΕΑΜ) και του ΚΟΛΛΟΣΟΥ Ιωαννίνων, οι οποίες εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συμμετείχε με τους αθλητές ΧΑΡΙΖΙ Λορεντζο και ΞΕΝΑΚΗ Ελευθέριο, οι οποίοι αν και ήταν η πρώτη τους σε ΡΙΓΚ είχαν μία άψογη και δυνατή παρουσία πραγματοποιώντας πολύ καλούς αγώνες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους ξεκινώντας έτσι την αγωνιστική τους πορεία στο KICK BOXING με τον καλύτερο τρόπο.

Συγχαρητήρια οφείλουμε στον δάσκαλο του Πυγμαχικού Συλλόγου Αμφιλοχίας κ. ΔΟΥΜΑΖΙΟ Παναγιώτη για την άψογη διοργάνωση, όπως και στους δασκάλους των υπολοίπων συλλόγων για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad