Ζητούνται Τομεάρχες Δακοκτονίας στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Ιουνίου 2015

Ζητούνται Τομεάρχες Δακοκτονίας στην Αιτωλοακαρνανία

Την πρόσληψη συνολικά πέντε (5) ατόμων (Τομεάρχες Δακοκτονίας) για την κάλυψη εποχικών αναγκών στο πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2015, ανακοινώνει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 3 και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Υπηρεσίας στη διεύθυνση (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Διοικητήριο ΤΚ 30200, Ι.Π. Μεσολογγίου, υπ’ όψιν κ. Κρινή Ιωάννη, Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, τηλ. 26313/61112.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται από τις 24 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου 2015.

Αναλυτικότερα εδώ ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad