Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Ευχαριστίες προς τον συμπατριώτη μας απερχόμενο υπουργό Δημήτρη Στρατούλη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Ιουλίου 2015

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Ευχαριστίες προς τον συμπατριώτη μας απερχόμενο υπουργό Δημήτρη Στρατούλη

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ευχαριστεί το συμπατριώτη μας και απερχόμενο υπουργό κ.Στρατούλη για την αμέριστη συμπαράσταση που προσέφερε στο γενέθλιο τόπο κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του.

Η παρουσία του ήταν καταλυτική στο να λυθούν προβλήματα (ΙΚΑ,ένταξη μελετών και χρηματοδότησή τους από κοινοτικά προγράμματα), στο να δρομολογηθούν λύσεις σε χρόνια και φλέγοντα προβλήματα (δρόμος Πλατυγιάλι - Αστακός, δρόμος Πλατυγιάλι - Ιονια οδός, το πρόβλημα με το δίκτυο ύδρευσης Άγιος Δημήτρης - Αστακός).

Ελπίζοντας ότι η πίεση που άσκησε όλο αυτό το διάστημα θα συνεχιστεί με σκοπό να λυθούν και άλλα προβλήματα που είχαμε προγραμματίσει, ευχόμαστε στον Τάκη καλή συνέχεια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad