Θερμό επεισόδιο σε club της Βόνιτσας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιουλίου 2015

Θερμό επεισόδιο σε club της Βόνιτσας

Πανικός επικράτησε πρωινές ώρες της Κυριακής σε club της Bόνιτσας στην περιοχή πίσω από το Kάστρο, από θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ δύο παρεών.

Πιο συγκεκριμένα μια παρέα με νεαρούς από την Κατούνα διασκέδαζε στο συγκεκριμένο χώρο και φαίνεται πως σημειώθηκε “παρεξήγηση” με άλλη παρέα περισσότερων ατόμων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε παρεξήγηση για άγνωστη αιτία, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά οι δύο παρέες… πιάστηκαν στα χέρια! Έτσι η όμορφη βραδιά εξελίχθηκε σε άγριο καυγά, σε πρωτοφανές επεισόδιο και αναστάτωσης στο χώρο του μαγαζιού. Ευτυχώς επενέβησαν υπεύθυνοι του μαγαζιού για να δώσουν τέλος στο επεισόδιο.

Δεν γνωρίζουμε αν έγιναν μηνύσεις, ή αν το επεισόδιο έληξε μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις, ωστόσο το συμβάν έχει κάνει το γύρο της περιοχής, τόσο στην Κατούνα όσο και στην Βόνιτσα.


πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad