Η παράσταση της θεατρικής ομάδας Γυμνασίου - Λυκείου Αστακού "Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα" στην Αθήνα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Αυγούστου 2015

Η παράσταση της θεατρικής ομάδας Γυμνασίου - Λυκείου Αστακού "Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα" στην Αθήνα

Η θεατρική ομάδα Γυμνασίου – Λυκείου Αστακού μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε, στην Αθήνα, την επιτυχημένη φετινή παράστασή της, με το έργο "Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα" του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθετική επιμέλεια του κ. Λάμπρου Πιτσούλια.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ., στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου (οδός Γ. Ζωγράφου & Αγ. Γεωργίου) με ελεύθερη είσοδο.

Το έργο παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία στον Αστακό και στο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Αγρινίου. Βεβαία, δεν μας ξαφνιάζει η επιτυχία για άλλη μια φορά της θεατρικής ομάδας των παιδιών του Γυμνασίου – Λυκείου Αστακού, αφού στη πλέον των 15 ετών πορεία της έχει ανεβάσει εξαιρετικές παραστάσεις και έχει κατ’ επανάληψη αποσπάσει πανελλήνιες και περιφερειακές διακρίσεις και βραβεία σε μαθητικούς διαγωνισμούς.

Τα παιδιά της ομάδας και ο Λάμπρος Πιτσούλιας έδωσαν το χρόνο τους και τη ψυχή τους. Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά τους.

Τους καλωσορίζουμε στην Αθήνα και καλούμε συμπατριώτες και φίλους, να παρευρεθούμε στη παράσταση, να χαρούμε τα παιδιά μας και να ενθαρρύνουμε τέτοιες δραστηριότητες. Αποτελεί ταυτόχρονα για μας που ζούμε στην Αθήνα, ευκαιρία για μια όμορφη κοινωνική επαφή.


 Ένωση Αστακηνών Αθήνας
 28-8-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad