Με επιτυχία τέλειωσαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία τέλειωσαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Με μια καταπληκτική βραδιά, χθες 20 Αυγούστου, τελείωσαν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.

Μια βραδιά στην οποία παρουσιάστηκαν, κάποια ιατρικά – προληπτικά θέματα, από τον ιατρό κ.Δημ.Γουλέ. Ο κ.Νίκος Μακρής μας ανέπτυξε μία από τις μάστιγες της εποχής μας, την διχόνοια, και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία.

Τέλος ο αγαπητός μας φίλος και μουσικός κ.Γιώργος Μπλέτσας, μας ταξίδεψε σ’ ένα μαγικό κόσμο, με οδηγό το φεγγάρι και τη συνοδεία της κιθάρας.

Μεγάλη η συμμετοχή των Αστακιωτών

Ευχαριστούμε όλους εσάς που προσήλθατε και συμμετείχατε στις εκδηλώσεις μας. Σας ευχαριστούμε ακόμη που μας στηρίζετε και μας δίνετε την δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ και θα προσπαθούμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για το καλύτερο του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε εκ του ΔΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad