Καθάρισαν επιτέλους τα σκουπίδια από τα δίχτυα στην παραλία του Αστακού (φωτό) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Αυγούστου 2015

Καθάρισαν επιτέλους τα σκουπίδια από τα δίχτυα στην παραλία του Αστακού (φωτό)

Η απαράδεκτη και αποκρουστική εικόνα που συναντούσαμε όλοι οι κάτοικοι του Αστακού αλλά προπάντων οι ξένοι επισκέπτες που είτε με το Ι.Χ είτε με το πλοίο που προοριζόταν για Ιθάκη, είχαν την ατυχία να αντικρίζουν τους μεγάλους όγκους από σάπια πεπαλαιωμένα δίχτυα ψαράδων μπροστά στο κεντρικότερο σημείο της παραλίας, σιγά σιγά από σήμερα τείνει να εξαφανιστεί ολοσχερώς.

Και δεν ήταν μόνο η καταθλιπτική και αντιαισθητική εικόνα που αποκόμιζε ο κάθε περαστικός αλλά η συσσώρευση όλων αυτών των όγκων είχε καταστεί εστία μόλυνσης, παράλληλα δε εξελισσόταν σε ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο.

Η μικρή χρονικά διαδικασία απομάκρυνσης των σκουπιδιών ήταν θέμα απόφασης που ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να δώσω απάντηση γιατί επί 15 περίπου έτη δεν είχε κάποιος αποφασίσει να τα απομακρύνει. Έστω όμως και τώρα, ποτέ δεν είναι αργά.
Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad